Já tedy nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se.
Ve wordu, když označím text do bloku (začerním) a následně chci text přepsat, tak to nejde. Nikdy jsem se s tím nesetkal, tak mám podezření na nějaký vir. ale to je asi blbost. Klavesu Ins. jsem zkousel, zadna zmena.
setkal jste se s tím někdo?
Problém ve wordu, nepřepisuje text
Problém ve wordu, nepřepisuje text
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB
-
- Moderátor
Peca: ROFL
to bys me mel uplne za vola.....ne delam si srandu. jak jsem psal tak kdyz se umisti kurzor vsechno jde bez problemu. Ale jakmile se slovo oznaci do bloku (začerní) tak to nejde přepisovat. Dneska zkusim vsechny rady aplikovat.
to bys me mel uplne za vola.....ne delam si srandu. jak jsem psal tak kdyz se umisti kurzor vsechno jde bez problemu. Ale jakmile se slovo oznaci do bloku (začerní) tak to nejde přepisovat. Dneska zkusim vsechny rady aplikovat.
tak jsem zkusil opravení office. Nic. Preinstalovani office. Nic.
jeste upresnim problem:
kdyz se text oznaci do bloku, nejde prepisovat. Udela to tak, ze blok zmizi a pred oznaceny text se napise to pismeno, ktere jsem stisknul.
dale oznaceny blok jde smazat, ale pouze klavesou DEL. Nelze smazat klavesou BACKSPACE.
vubec tomu nerozumim.
jeste upresnim problem:
kdyz se text oznaci do bloku, nejde prepisovat. Udela to tak, ze blok zmizi a pred oznaceny text se napise to pismeno, ktere jsem stisknul.
dale oznaceny blok jde smazat, ale pouze klavesou DEL. Nelze smazat klavesou BACKSPACE.
vubec tomu nerozumim.
Vidim, ze tema je stara niekolko rokov, no nebola vyriesena a ja ten starsi word stale pouzivam, tak ak by nahodou este niekto taky problem mal... Ziadne instalacie ani nic netreba, je to len nastavenie.
na lište: Nástroje / Možnosti - vybrať kartu "úpravy" a odškrtnut "vyber bude nahradeny pisanim" - to je vsetko...
na lište: Nástroje / Možnosti - vybrať kartu "úpravy" a odškrtnut "vyber bude nahradeny pisanim" - to je vsetko...
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“