Satellite A300D
Satellite A300D
Po dlhom uvazovani som dosiel k nazoru ze tento notebook si kupim. Prosim vas napiste ak viete o niecom co by som mal podla vas vediet pred kupou. Nejake nedostatky alebo podobne. Ak ho niekto ma tak ci su s nim nejake problemy alebo kolko vydrzi bateria. Mozte napisat aj nejaku inu variantu notebooku v rovnakej cenovej hladine, na ktorom by sa dali hrat aj novsie hry. Diky za rady a pomoc.
P.S. Rozmyslal som aj nad U400 ale tam sa mi nepaci graficka karta. ak mate iny nazor napiste
A300D-126
P.S. Rozmyslal som aj nad U400 ale tam sa mi nepaci graficka karta. ak mate iny nazor napiste
A300D-126
-
- píše často
Re: Satellite A300D-126
Trochu OT, ale nedá mi to:
Snad nečekáš že si na tomhle notebooku nějak zvlášť zahraješ moderní hry?
padrino píše:Mozte napisat aj nejaku inu variantu notebooku v rovnakej cenovej hladine, na ktorom by sa dali hrat aj novsie hry.
Snad nečekáš že si na tomhle notebooku nějak zvlášť zahraješ moderní hry?
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Takže včera jsem si tento notebook pořídil, a co můžu zatím říct, maximální spokojenost Instalace Vist po prvním zapnutí trvala cca půl hodinky, poté následovala odinstalace balastu od výrobce a vypnutí nesmyslů jako je indexace a podobně a visty jedou jako namazané Rovněž jsem již zkusil nainstalovat a hrát nějaké hry:
World of Warcraft - vše full - 40 FPS
Command and Conquer: TIberium Wars - full - 25 - 40 FPS
Command and Conquer Tiberium Wars: Kanes Wrath - Full - 25 - 40 FPS
Teploty se půl hodinovém hraní pohybovaly okolo 50 stupnů, což mi přijde taky v pohodě... Jen jediná věc mi docela přijde divná, a to, že RAM paměti mi v programu CPU-Z ukazují, že běží na frekvenci 333MHz...
Jinak kdybyste měl někdo nějaké dotazy, ptejte se, rád je zodpovím
P.S. NEvíte, zda je možno změnit výchozí program, který se spustí po stisknutí tlačítka na multimediálním panelu?
World of Warcraft - vše full - 40 FPS
Command and Conquer: TIberium Wars - full - 25 - 40 FPS
Command and Conquer Tiberium Wars: Kanes Wrath - Full - 25 - 40 FPS
Teploty se půl hodinovém hraní pohybovaly okolo 50 stupnů, což mi přijde taky v pohodě... Jen jediná věc mi docela přijde divná, a to, že RAM paměti mi v programu CPU-Z ukazují, že běží na frekvenci 333MHz...
Jinak kdybyste měl někdo nějaké dotazy, ptejte se, rád je zodpovím
P.S. NEvíte, zda je možno změnit výchozí program, který se spustí po stisknutí tlačítka na multimediálním panelu?
-
- píše často
Gynekolog píše:hej chtěl sem se zeptat kde najít na notes Toshiba A300D ovladače na xp a to všechny...
dik moc
tohle se resi uz tady
odkaz
postup je stejny jen si tam zadas tvuj typ notebooku...
TOSHIBA Satellite A300D-15H/ A64 X2 TK57/ 15.4" WXGA TB/ 4GB/ A3470 256MB/ 160GB 5.4k
-
- občas něco napíše
Spoření
Při maximálním výkonu + WI-FI mi noťas vydrží hodinu a sedm minut v nepřetržitém náročném provozu, naopak, při šetření - všechno na minimum (i tak to ale stačí na psaní poznámek, chat v Mirandě, web i přehrávání DVD) z něj dostanu dvě hodinu a 17 minut provozu
stick:
A se UZ temer nepouziva
N je nove, spise do budoucna, pac temer vsude mas b/g a jelikoz treba wifi v telefonech a spousta notebookach je jen b/g, jeste nejakou "chvilku" to tak zustane.
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11#802.11b
A se UZ temer nepouziva
N je nove, spise do budoucna, pac temer vsude mas b/g a jelikoz treba wifi v telefonech a spousta notebookach je jen b/g, jeste nejakou "chvilku" to tak zustane.
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11#802.11b
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“