ahoj
prosim, vlastni uz niekto W500vku? ake su skusenosti?
Hladam si ntb na pracu ( design+ rendering 3Dsmax, Rhino, grafika CorelDraw, Adobe Photoshop, PaintShopPro atd.), hry nehravam, fakt len na pracu. Doma bz som si nan napojil vlastny vacsi monitor a klavesnicu = ntb sluzi ako procesor. Ak potrebujem ist, poodpajam a mam ako prenosne PC.
Cital som si aj recenzie napr. notebookcheck.net, kde v celkovom hodnoteni W500 a Dell M4400, vychadza lepsie prave Dell, ale len o malo, myslim o len 3perc.
U Lenova ma zaujali kladne ohlasy na tichost a chladenie, v tom je lepsi ako DellM4400. rozdiel je aj v graf. kartach - ATI Radeon Fire GL V5700 vs. Nvidia Quadro FX770M obe po 512MB. Takisto obe su urcene hlavne na CAD a 3D modelovanie. Vykon monitora je u Lenova horsi, ale to by ma tak extra netrapilo, ked ho nebudem vyuzivat az tak casto ako velky externy monitor. Vzhlad - tam je Dell krajsi.
Prosim, ak mate vlastne skusenosti v porovnani s tymito ntb, napiste, pomoze mi to vo vybere...nebude to lacne, tak zistujem co sa da. samozrejme, cital som si aj tu na fore o dell ci lenovo, len prave W500, sa tu casto neobjavuje.
Dik
//edit by Ghost: presunute do vhodnejsej sekcie fora
Lenovo W500 vs. Dell M4400
klidne muzes zahrnout do vyberu i HP 8530w.
chybu neudelas ani s jednim, vsechny tri jsou to kvalitni booky, vem k tomu dokovaci stanici a NBD on-site zaruku a mas vystarano.
jinak, nevim, wuxga... to wsxga+ mi prijde takove optimalni... ael zalezi na tobe, kazdy ma jine oci
chybu neudelas ani s jednim, vsechny tri jsou to kvalitni booky, vem k tomu dokovaci stanici a NBD on-site zaruku a mas vystarano.
jinak, nevim, wuxga... to wsxga+ mi prijde takove optimalni... ael zalezi na tobe, kazdy ma jine oci

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Tiez by som do vyberu este prihodil HP 8530w.
http://nextcomp.ekatalog.biz/zbozi/hp-e ... p=z:127912
+2GB ramku dokupis za par korun.
A taktiez zdielam nazor ze WSXGA+ je optimum. Vyssie by som nesiel na 15,4".
http://nextcomp.ekatalog.biz/zbozi/hp-e ... p=z:127912
+2GB ramku dokupis za par korun.
A taktiez zdielam nazor ze WSXGA+ je optimum. Vyssie by som nesiel na 15,4".
Digital designer
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)
-
- Moderátor
Lenovo w500 vs. Dell M4400 vs. ine
Dik za odpovede, pre mna je podstatny aj detail chladenie a hlucnost, i ked verim, ze pri zatazi renderingu nebude tichy ziaden ntb, len v tom ma aspon podla recenzii viac navrch Lenovo.
Na HP mi viaceri hovorili, ze su preto lacnejsi, v tejto triede drahsich, ze kde pridaju, tam uberu. napr. na pevnosti sasi. No neviem, co som cital, nebol tam problem. akurat, ze bol v porovnani s Lenovom hlucnejsi s vyssou teplotou, ta sa ale lisila v rozmezi 6°C. DellM4400 bol v tomto hodnoteni az treti.ale viac sa mi paci.
Lenovo by som mohol mat v kratkej dobe + - 3dni, na Dell sa vraj caka dlho...eeech, to rozhodovanie....
Na HP mi viaceri hovorili, ze su preto lacnejsi, v tejto triede drahsich, ze kde pridaju, tam uberu. napr. na pevnosti sasi. No neviem, co som cital, nebol tam problem. akurat, ze bol v porovnani s Lenovom hlucnejsi s vyssou teplotou, ta sa ale lisila v rozmezi 6°C. DellM4400 bol v tomto hodnoteni az treti.ale viac sa mi paci.
Lenovo by som mohol mat v kratkej dobe + - 3dni, na Dell sa vraj caka dlho...eeech, to rozhodovanie....
dell se sklada na obednavku, takze pocitej 2-3 (spis 3) tydny, pokud teda neni nejaky aktualni problem s nedostatkem nejakych dilu...
jinak pevnostne je to HP na tom dost dobre...a nemyslim si, ze by bylo nejak levnejsi, rekl bych, ze nastejno, ono treba 8530w s WUXGA displejem (kery ma treba i ta w500), stoji vic nez to lenovo...
jak uz bylo receno, nemas se ceho bat ani u jednoho modelu... dokup si NBD zaruku pro jistotu (i tohle se muze pokazit), pro vyssi komfort dokovaci stanici (vzhledem k cene booku zanedbatelna polozka) a mas to... jak spal sirius, klidne si muzes vybrat, co se ti libi nejvic...
jinak pevnostne je to HP na tom dost dobre...a nemyslim si, ze by bylo nejak levnejsi, rekl bych, ze nastejno, ono treba 8530w s WUXGA displejem (kery ma treba i ta w500), stoji vic nez to lenovo...
jak uz bylo receno, nemas se ceho bat ani u jednoho modelu... dokup si NBD zaruku pro jistotu (i tohle se muze pokazit), pro vyssi komfort dokovaci stanici (vzhledem k cene booku zanedbatelna polozka) a mas to... jak spal sirius, klidne si muzes vybrat, co se ti libi nejvic...

kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“