cau,
chtel bych se zeptat jak spojite/spojujete 7-pinove S-video (TV out na graficke karte) se 4-pinovym S-videem/cinchem na televizi. Nikde sem na takovy kabel nenarazil
dik
7-pinové S-video (TV out)
-
- Moderátor
Cau Koupil sem si http://img.xcomputer.cz/ImgW.asp?cd=MK384&fd=f2 tenhle red. SCART, ale bohužel obraz v televizi mi jede jen černobíle. Víte někdo jak na to, nebo čím to je
-
- guru
S největší pravděpodobností televize nepodporuje S-Video, potom je výsledkem právě černobílý obraz. Levné krámy nebo staré televize tuto podporu většinou nemají.
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
609Mat: ja som mal taky problem tiez - prvykrat to bolo tym, ze som zapojil televizor s s-video kablom co bol dodany ku grafike, a ten bol zly - to bol len nejaky smejdovy tenky 2vodicovy a televizor starsej vyroby mal s tym problem (video novsieho data vyroby s tym nemalo problem), tak som kupil poriadny hruby 4vodicovy a uz to slapalo... moze byt este problem v tom, ze mas nastavenu zlu televiznu normu na vystupe z grafiky - standardne byva na grafikach nastavena americka NTSC, ale starsie televizory s tym maju problem (nepodporuju ju) - treba nastavit na grafike PAL B alebo PAL G
609Mat píše:Cau Koupil sem si tenhle red. SCART, ale bohužel obraz v televizi mi jede jen černobíle. Víte někdo jak na to, nebo čím to je
vcera jsem koupil to sami a pripojil
na TV mam nekolik rezimu AV, EXT1, EXT2 .... tak pres EXT2 mi to jelo cernobile ale kdyz sem prep na myslim neco jako SVHS nebo tak nejak je to tam psane tak to jede to barevne.