Ja som hraval WoW pokial som nemal notebook a teraz na nom hravam WoW,NFS Undercover,FarCry2 a mozno daco este skusim ale nfs a wow spapa dost casu a treba aj do prace chodit.
AsusF5Z píše:Ja som hraval WoW pokial som nemal notebook a teraz na nom hravam WoW,NFS Undercover,FarCry2 a mozno daco este skusim ale nfs a wow spapa dost casu a treba aj do prace chodit.
To mi nekecej, že na tom co máš v popisu dole rozjedeš NFS: Undercover. Mám o trochu lepší noťas a na to si netroufám. Ve stolním PC mám Athlon 4200+ X2, 4GB RAM 800 MHz, 9600GT 512MB a NFS mi tam jede tak nahraně přijatelnosti. Nepočítám rozlišení 800x600 a min detaily...
Mam rad fotbal a hokej (aktivne i pasivne), tak Pro Evolution Soccer. Dobrej hokej na pc bohuzel neexistuje. Obcas strilecky Call of Duty 2 a hry na Source enginu. Strategie: Ground control 2 a CC Generals. Ze zavodu Flatout 2.
polo píše:Ja hram Undercover na Go7300 a ide to 30-50FPS uplne plynule tak neviem preco by to na vykonejsej HD3200 nemalo bezat krasne...
Mohl bys trošku blíže specifikovat grafické nastavení ve hře??? Já mám v notebooku totiž HD3470 X2 Hybrid a hrát se na ní teda moc nových pecek nedá. V PC mám nVidii 9600GT a ta rozjede NFS:Undercover při rozumném nastavení tak nahraně. Abych hrál v 800x600 a minimálních detailech, tak na to ovšem nepotřebuju kupovat NFS:Undercover...
AsusF5Z píše:Ja som hraval WoW pokial som nemal notebook a teraz na nom hravam WoW,NFS Undercover,FarCry2 a mozno daco este skusim ale nfs a wow spapa dost casu a treba aj do prace chodit.
To mi nekecej, že na tom co máš v popisu dole rozjedeš NFS: Undercover. Mám o trochu lepší noťas a na to si netroufám. Ve stolním PC mám Athlon 4200+ X2, 4GB RAM 800 MHz, 9600GT 512MB a NFS mi tam jede tak nahraně přijatelnosti. Nepočítám rozlišení 800x600 a min detaily...
hehe nfs undercover mi ide na 1024x768 medium low detaily a nesklbe mi to
Zdravim! Já sem si nedavno pořídil Asuse N50VN a nemůžu si stěžovat! Pařim Dooma III na plnej knedlík , Crysis na high apod. ... přešel sem z slaboučkého Aceru , takže je to pro mě něco nepředstavitelnýho... Sice se tu občas dočtu jak notebook a jeho grafika je na prd ,ale já nemůžu než vynachválit nVidia GeForce 9650 GT 1GB!
tak to mozes byt len rad ja som tiez spokojny s mojim na desktope som mohol hravat jedine wow to islo ako tak a tu az aj daco noveho som na desktope skussal undercover je tam gf 6600 a uplne vsetko low 800x 600 a celkom sa to dalo len skoda ze to vyzeralo ako nfs 2