Som clovek ktorý sa do tejto problematiky velmi nerozumie preto vas prsim o radu. Chcem si kúpit notebook cca do 30 000 SK.
Notebook casto prenásat nebudem. Nechcem kupit ziadnu super akciu v ktorej dostanem nejaky podradny kus ktory mi vypovie onedlho sluzbu. Vyzadujem od neho aby bol do tejto ceny co najvykonnejsi. Budem na nom casto hrat hry a tak chcem aby sa na to dalo pozerat a nemusel som robit ustupky detailom. Dalej na nom budem pracovat s CAD programami ako SolidEdge ci Pro Enginier. Rad si na nom pozriem filmi a posurfujem na internete. Co urcite nepotrebujem je citacka Bluray discov a pod.Nepotrebujem ani ziadne prevratne ozvucenie pretoze najradsej pouzivam sluchadlá. Bateria mi postaci obycajna vacsinou sa budem napajat do siete.
Zatial uvazujem o niecom takomto : http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =707051130
Za vasu odpoved a tipy vopred dakujem.
Vyuzite: hry, Cad-programi,internet,filmi
Notebook do 30 000 aktualne
Re: Notebook do 30 000 aktualne
Dagon píše:Nechcem kupit ziadnu super akciu v ktorej dostanem nejaky podradny kus ktory mi vypovie onedlho sluzbu. Vyzadujem od neho aby bol do tejto ceny co najvykonnejsi.
Tady si protirecis. Kdyz chces nejvykonnejsi kousek za danou cenu, bude to pravdepodobne shit. Napr. ten Pavilion neni zrovna kvalitni. Pokud bys chtel notebook, ktery vydrzi, musis si bud priplatit, nebo ustoupit od pozadavku vykonu. Navic na CAD to chce i vhodne rozliseni a prece jen je vhodnejsi matny displej.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Tak tak..Je to low-end grafika - v podstate jedna z nejslabsich dedikovanych grafik dneska (spolu s HD 3450, GS9300 etc). Stred je 9600GT/ HD3650 a high-end pak napr. 9800GTX.
Ale uprimne receno - ta posledni kategorie uz nejsou notebooky,ale tezka hucici topna telesa.
Udelal bych si rozpocet a pak bych si ujasnil priority. Jestli kvuli hrani stupidnich her obetujes kvalitu notebooku a servis, nebo jestli hrani dovedes omezit a spokojis se s low-end grafikou.
Ale uprimne receno - ta posledni kategorie uz nejsou notebooky,ale tezka hucici topna telesa.
Udelal bych si rozpocet a pak bych si ujasnil priority. Jestli kvuli hrani stupidnich her obetujes kvalitu notebooku a servis, nebo jestli hrani dovedes omezit a spokojis se s low-end grafikou.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“