Brik BIOS Aspire 1650
Brik BIOS Aspire 1650
Zdar stala se mi hrozna vec flashoval jsem BIOS na acer aspire 1651 stahl jsem si novej s Acer.com a normalne prefleshoval ve Winflash vsechno probehlo normalne ale kdyz se restartoval tak uz nenabehl sviti jenom ze pracuje disk a nic ani obrazovka se nerozsviti.... help help pliiis
hmmm a proc jsi flashoval bios? pokud ti sel notebook normáně tak bych do toho nedrbal..........no pokud vím tak on zalohuje tu starou verzi biosu nekde na disk nebo přímo do složky kde más instalaci nového biosu....ale tohle ti asik moc platné nebude když ty se nedostanes do windowsu že? ...skus brnknout servisu co ti oni reknou....ale myslím si ze máš asik už po záruce co?máš notebook dýl jak dva roky?
aha..........noo tak to je hodně špatné
no jako v notebooku existuje jumper kterym bys mel nymazat cmos pamet a tam je i bios......ale kde to ti nepovím
....no zkus zavolat do servisu co ti oni navrhnou....myslim žes asik odrovnal desku
a pokud vím tak opravaa výměna za new desku by se ti nevyplatila....musel bys tak tech 10 000kč zaplatit aa možná i víc......je to muj odhad.....no zavolej servis a oni ti reknou co a jak...