NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
-
- občas něco napíše
Interní TV kara do Acer A6920G
AHoj. Chtěl bych se zeptat jestli jste to už teda neřešili jestli jde sehnat někde interní TV tuner. Protože mam verzi bez TV tuneru a teď jsem oteviral kryt notebooku a u wifi je volnej slot přímo na tv kartu. Tak se chci zetat jestli se nedá někde sehnat fyzicky .
-
- píše často
Ahoj.
Prosím o malé info k tomuto NB. Chtěl bych nový processor na frekvenci okolo 2,5GHz Intel 2 jádra. Neměl by někdo typ na processor mých požadavků, kdyby byl link, tak super. Děkuji.
Ještě jeden typ bych prosil. Nový HDD 320GB 7200ot SATA/SATA II, výrobce WD. Prosil bych o nějaký typ a link.
Děkuji všem za případnou odpověď.
Edit: našel jsem tento disk, bude plně kompatibilní z deskou ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... H1TW1TSJ0M
Prosím o malé info k tomuto NB. Chtěl bych nový processor na frekvenci okolo 2,5GHz Intel 2 jádra. Neměl by někdo typ na processor mých požadavků, kdyby byl link, tak super. Děkuji.
Ještě jeden typ bych prosil. Nový HDD 320GB 7200ot SATA/SATA II, výrobce WD. Prosil bych o nějaký typ a link.
Děkuji všem za případnou odpověď.
Edit: našel jsem tento disk, bude plně kompatibilní z deskou ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... H1TW1TSJ0M
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
hry se sekaji
mam problem s timto notebookem asice s hranim her
vsechny hry co hraji se mi sekaji a to i pri nejnizsich detailech a rozliseni
nevite cim to je, mam originalni ovladace od instalace win vista od vyrobce
pritom v 3D marku 06 mam kolem 5300 bodu a teplota grafiky je max 65 stupnu
vsechny hry co hraji se mi sekaji a to i pri nejnizsich detailech a rozliseni
nevite cim to je, mam originalni ovladace od instalace win vista od vyrobce
pritom v 3D marku 06 mam kolem 5300 bodu a teplota grafiky je max 65 stupnu
-
- píše často
http://laptopvideo2go.com/drivers?dev=& ... ir=desc&os[]=vista stáhni si odtud ovladače spolu s Inf souborem,ten vkopíruj do rozbalené složky ovladače a až potom spusti instalaci,pak vyzkoušej
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Re: Interní TV kara do Acer A6920G
lordwasill píše:AHoj. Chtěl bych se zeptat jestli jste to už teda neřešili jestli jde sehnat někde interní TV tuner. Protože mam verzi bez TV tuneru a teď jsem oteviral kryt notebooku a u wifi je volnej slot přímo na tv kartu. Tak se chci zetat jestli se nedá někde sehnat fyzicky .
Ahoj, problem by to asi byl, jelikoz jedna vec je dat tam tu kartu fyzicky, ale druha vec je jeste pridat tam ten konektor co se k nemu pridelava externi antenka... Nerikam, ze je to nemozne, jen by to bylo obtizne... Musel by si vyresit jednak ten konektor, pak privest dratek pro tv tuner no a to je sice cele, ale obavam se, ze kvuli teto male operaci by si musel rozebrat komplet celej notebook
Nbs:
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici )
Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici )
Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
-
- píše často