Acer Aspire 6920G-582G32MN
-
- píše často
-
- píše často
nevěřím, zatím kde jsem narazil, tak jsou jenom staré hry... je třeba používat tu nejaktuálnější verzi softuBrozikCZ píše:Vse co jde na Xp nejde na viste....

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Gogo píše:ano,je to tak a cpát na ten notes XP to znamená zříct se všech "blbostí" od Aceru,to asi budeš přídavné chlazení potřebovat,nezapomeň si vytvořit po instalaci recovery Vist a nech si tam PQ service s továrním nastavením protože ho budeš určitě potřebovat
ehm?:D recovery Vist, tovarni nastaveni?? Jak to mam zalohovat:D
Tak ak mam ho doma:D
1. poznatky a po viknedu napisu neco jako recenzi:D
Kdyz jsem ho vybalil a spustil trval proces instalace cca 45min a kdyz jsem se uz dostal do systemu tak dalsich cca 35min, nez se nainstalovali vsechny programy a ovladace.
Sasi NB, no predek je mekky(prohiba se, kdyz na nej trochu zmacknu)-co se dalo cekat
MediaConsole-reaguje prekvapive dobre, jen kdyz je vice zatizenej procik, tak je o neco opozdena. Jinak se mi take nelibi, ze se na rohach ty plochy promackava do vnitr:(
HDD-misto 320Gb ma jen 300Gb, koukal jsem uz vsude, BIOS, ruzna nastaveni a harddisk ma 300Gb, divne ne?
Baterka a hlucnost-baterka pri 100% ukazuje 2h10min, hlucnost pri kancl. cinnosti skoro miziva, pri instalaci visty i XP, byla "nehluconost" take dobra:D
No ted jdu shanet ovladace pro XP a vecer zkusim nejake hry...
1. poznatky a po viknedu napisu neco jako recenzi:D
Kdyz jsem ho vybalil a spustil trval proces instalace cca 45min a kdyz jsem se uz dostal do systemu tak dalsich cca 35min, nez se nainstalovali vsechny programy a ovladace.
Sasi NB, no predek je mekky(prohiba se, kdyz na nej trochu zmacknu)-co se dalo cekat
MediaConsole-reaguje prekvapive dobre, jen kdyz je vice zatizenej procik, tak je o neco opozdena. Jinak se mi take nelibi, ze se na rohach ty plochy promackava do vnitr:(
HDD-misto 320Gb ma jen 300Gb, koukal jsem uz vsude, BIOS, ruzna nastaveni a harddisk ma 300Gb, divne ne?
Baterka a hlucnost-baterka pri 100% ukazuje 2h10min, hlucnost pri kancl. cinnosti skoro miziva, pri instalaci visty i XP, byla "nehluconost" take dobra:D
No ted jdu shanet ovladace pro XP a vecer zkusim nejake hry...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“