Pomoc s vybrani NB
Pomoc s vybrani NB
Zdravim potřebuju sehnat notebook do 23000 nejlepší co je do těch peňez .prosim pomoc vanoční darek .děkuji notebook by měl byt určen na hrani např medal of honor airborne
Noťaska jsem prodal
-
- píše často
BlackDragon píše:Jenom na hraní? To je pak lepší koupit desktop a ne notebook. Jestli budeš dělat i něco jiného, napiš co, jak často budeš nosit a jakou chceš výdrž na baterii.
Mno není to pro mne , ale pro sestřinyho přítele pracuje v baru kam si to chce nosit . Podstatě chce mit přenosny pc mno čili notebook. Hraje hry typu Medal Of Honor Airborne . Nezaleži na vydrži baterii . Zaleži spíše na výkonu Grafiky a Cpu , HDD by to mohlo mit Aspon 240GB
nebylo by na škodu kdyby to mělo webovku nebo snimani otisku .. to necham na vas . Děkuji
Mam představu asi o tom to http://msi.mironet.cz/msi-gx630x008cz-- ... i+dp87083/ co jsi o něm myslite?
Noťaska jsem prodal
-
- píše často
-
- píše často
Na časté nošení a zároveň na hry - to je vždy problem, buď se musí slevit z jednoho, nebo z druhého (nebo přihodit víc peněz). Do 23k jsou asi 2 možnosti (zjednodušeně řečeno):
- http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-r500-d98953.htm vyšší kvalita, nižší výkon
- http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-pro-a300-1nt nižší kvalita, vyšší výkon (asi o 50%)
Na každodenní nošení doporučuju spíš to lenovo. To je business notebook na časté přenášení stavěný. Ta toshiba je spíše multimediální notebook. Na tahání každý den bych si ho nepořizoval.
Edit: to msi, cos vybral, bych nenosil ani jednou za měsíc, natož každý den.
- http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-r500-d98953.htm vyšší kvalita, nižší výkon
- http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-pro-a300-1nt nižší kvalita, vyšší výkon (asi o 50%)
Na každodenní nošení doporučuju spíš to lenovo. To je business notebook na časté přenášení stavěný. Ta toshiba je spíše multimediální notebook. Na tahání každý den bych si ho nepořizoval.
Edit: to msi, cos vybral, bych nenosil ani jednou za měsíc, natož každý den.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
ja nevim toshiba se mi nelibi nen to tak znama značka a ten leno je fakt dost pracovní ... jinak on to nema jako pracovni spíš aby se si to vzal jednou za tyden do prace a kouknul na net atd a když už by v praci nikdo nebyl tak by si tam asi zahral nějakou hru
stačí když mi řeknete na to msi nazor jako vykonově
stačí když mi řeknete na to msi nazor jako vykonově
Noťaska jsem prodal
-
- píše často
-
Výkonově je to asi nejlepší za tu cenu, ostatně jako všechny MSI - jsou výkonné, ale zpracování nula. Slušný a zábavný hry, ještě navíc do práce, když tam nikdo neni si zahraješ i slušně udělanym notebooku. Nebo on má snad potřebu pařit tam nějaký crysis/farcry 2?
-
- píše často
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych taky rek, ze Toshiba je celkem renomovana znacka. Tedy minimalne v oblasti audiovizualni elektroniky mela vzdy dobry zvuk. Je fakt, ze u nas v nb nema nejak buhvijak velky podil na trhu, ale z tech par lidi, co nb od Toshiby maji se nezaregistroval, ze by si nekdo stezoval ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No jo, MSI nema tolik lidi jako Acera, takze stiznosti neni tolik, ale pokud se tady rozhlidnes, tak par lidi tady by ti ho neporucilo. Problem u tehle levnejch znacek jako Acer, MSI, etc. ja presne ten, ze rada lidi rekne presne to co rikas ty: nadupanej hardware za par supu, zasvitej jim voci a hned bezi nakupovat. Ale neni ti podezrele, proc sou o tolik levnejsi nez konkurence? Na procesoru a grafice moc neustrej, ten kupujou od externich vyrobcu, tak se musi setrit na zpracovani ... a pak lidi rikaj, znam par lidi, co maj MSI a nikdo si nestetezuje, tak proc bych si to nekoupil. Ale pokud clovek mysli trosku politicky, tak mu je jasny, ze jde o statistiku. U tehle modelu s horsi povesti, jde predevsim o ni. Je jasny, ze kdyby napr. kazdy Acer mel po mesici poruchu, tak se jich asi moc neproda, cili vyrobce tu pravdepodobnost musi srazit na nejakou prijatelnou uroven. Kdyz si koupim Acera, tak ta pravdepodobost poruchy je proste mnohem vyssi ale stale mam slusnou sanci, ze budu mit bezproblemovy kousek. Je to podobny jako treba s ruskejma TV za komancu, pokud mel clovek stesti na dobrej kousek, tak to fungovalo treba 10 let bez poruchy a pokud ne, tak lital do servisu kazdy dva mesice .... No a za tuhle zvysenou pravdepodnost mas prave tu nizsi cenu. Takze je potreba to zvazit, jestli to chces risknout a je samozrejme v poradku, pokud se rozhodnes pro, ale je treba tak ucinit s vedomim, ze na to muzes dojet ... a taky nemusis ... Je jasny, ze lidi co si koupej za 25 tacu nadupanyho Acera, kterej jim 3 roky bez problemu funguje pak chodej a rikaj "No jo, to sou vsechno pomluvy zavistivcu, co si koupili drahy pocitace a pritom Acer je tak skvela znacka" ale je treba myslet globelne ...
Pak jsou jeste takove veci okolo, jako treba kvalita servisu, nevim jak u MSI, ale co sem slyssel o Aceru, tak ten byl svyho casu naprosto katastrofalni ....
Pak jsou jeste takove veci okolo, jako treba kvalita servisu, nevim jak u MSI, ale co sem slyssel o Aceru, tak ten byl svyho casu naprosto katastrofalni ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander 

Ano ja acera vracel kvuli webove kameře ale šlape furt jak má . Podstatě jsem rozhodnuty kdyby jste mi nabídli něco za takovoudle cenu něco od Aceru asusu nebo Hp . tak bych se hodně rozmejšlel ale jak je to toshiba ja vim že třeba nejsou poruchove ale jde o to že jsme to nikdy neměl a podle toho co jsem četl članky o acer asusu msi tak jsou v prvni linii prodavanych .
Měl jsem 4 pc . s toho 1 msi deska dale bratr ma msi a tata msi a dobry . žadny problemy a to to bratr taktoval .. zkuste mi nabidnout jinej notebook ze značek oc jsem vypsal
Uvidimě co řekne segra . jeslti řekne jinej budu muset najit jinej
Měl jsem 4 pc . s toho 1 msi deska dale bratr ma msi a tata msi a dobry . žadny problemy a to to bratr taktoval .. zkuste mi nabidnout jinej notebook ze značek oc jsem vypsal
Uvidimě co řekne segra . jeslti řekne jinej budu muset najit jinej

Noťaska jsem prodal
Zpět na „Jaký vybrat notebook“