Dobrý den, chtěl bych si pořídit notebook na doma a občasné cestování. Rozhodně na něm nebudu hrát žádné hry, chci ho na internet nějaké to psaní ve wordu atd., filmy a hudba. Uvítal bych velký hardisc a OS nejlepé visty. Také bych potřeboval bluetooth a wifi.
Když sem se tak porozhlížel tak se mi nejvíc líbil tenhle http://www.alza.cz/hp-compaq-6730s-d103138.htm
Děkuji za rady a tipy.
EDIT: taky potřebuju DVD,CD vypalovačku a nejsem si jist jestli ji můj zmiňovaný model má
Notebook do 15 000. Prosím o radu.
Notebook do 15 000. Prosím o radu.
Naposledy upravil(a) Badog dne 13 pro 2008 11:26, celkem upraveno 1 x.
Dobře asi bych použil ten extérní hardisc můžete mi nějaký doporučit ? V tomhle pc mám něco přes 70GB dat.
Edit: Ještě když o tom tak přemýšlím tak mi tam stále přijde až moc dobrý poměr cena/výkon koukal jsem ještě na nějaký na notebooky, které tady na foru někteří uváděli a měli menší výbavu a byly o dost draší nevíte čím to je ?
Edit: Ještě když o tom tak přemýšlím tak mi tam stále přijde až moc dobrý poměr cena/výkon koukal jsem ještě na nějaký na notebooky, které tady na foru někteří uváděli a měli menší výbavu a byly o dost draší nevíte čím to je ?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“