Odešla baterie?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
jurysek

Odešla baterie?

Příspěvekod jurysek » 11 pro 2008 00:01

Čau,
na mém asi dva a čtvrt roku strarém NTB TP Z60m mi z nějakých záhadných důvodů odešla baterie...dopoledne jsem ještě normálně dělal na baterku, potom jsem s vypnutým počítačem seděl na křesle a trošku jsem si hrál s baterkou... :oops: asi dvakrát jsem ji vyndal a zase zadělal...na kontakty jsem ale nijak zvlášť nesahal...no ale prostě, teď mi to píše:"A battery error has occurred. Replace the battery." Ale já ji ještě nechci měnit, je to balík peněz...:-(

Nevíte někdo náhodou, co jsem udělal špatně? Moh sem nějak poškodit články tím, že jsem vyndával batrku? Má to cenu baterku dát někam do servisu?

Díky!

vojtab
píše často

Příspěvekod vojtab » 11 pro 2008 00:17

baterku do servisu ne, záruka na baterie je myslím půl roku (nebo rok, fakt nevím). zkus dát do servisu celý notes, možná odešla nějaká elektronika související s baterkou...nebo je baterka prostě dead, po dvou letech už má nárok (svého času mi podobnou hlášku psal Dell, baterka byla mrtvá)
Apple Macbook White

ferror
občas něco napíše

Příspěvekod ferror » 13 pro 2008 17:52

Nepíšou tuto notebooky TP spíš při odpojení záložní baterie?? Obyčejný knoflíkový suchý článek.. Alespoň mě to něco podobného napíše po odpojení této baterie... Jinak by snad ntebook měl bežet bez akumulátoru, jen na síťovém adaptéru, bez hlášení poruchy...

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“