Předinstalované programky od ACERu

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Ondriiisek
občas něco napíše

Předinstalované programky od ACERu

Příspěvekod Ondriiisek » 14 pro 2008 18:53

Zdravím, budu si kupovat nový notes od ACERu, konkretne ACER Aspire 6935G-734G32BN a všude jsem slysel ze je novy notas od ACERu je vzdycky zahlcenej hromadou zbytecnyho softwaru. Nemohl byste mi sem pls nekdo hodit co je dobry hned odinstalovat, co si tam nechat a tak podobne???:) A vubec naky rady do zivota s ACERem???:-D diky moc.

JackalJackal
píše často

Příspěvekod JackalJackal » 14 pro 2008 19:22

První co bylo, když jsem si donesl domů NB, bylo to, že jsem při instalci odstranil oddíly, udělal si své podle mé žádosti na velikost a nainstaloval systém + ovladače, bez jediného programu od Acer. :lol: Od výrobce jsem měl disk rozdělený sice na dva oddíly, ale půl na půl a to mi nevyhovovalo. :wink: Rady ani žádné nemám, jen to, že jsem z Acerem spokojený, je to můj druhý Acer a maximální spokojenost. Jak plastově, displejem, kloubem a klávesnicí, ale hlavně i tím, že dobře vypadá. :wink:
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl

NBumBum
píše často

Příspěvekod NBumBum » 14 pro 2008 21:16

rady do zivota? nemaz/neformatuj to co presne nevis co dela....

Thorus

Příspěvekod Thorus » 14 pro 2008 21:23

Nejjednodušší bude když si jednotlivě ty programy vyhledáš v Googlu, a zjistíš na co jsou a jestli je budeš používat :wink: My totiž vážně nevíme co považuješ za "užitečné" a co za zbytečnosti...

Zpět na „notebooky Acer“