Asus F5GL nebo Compaq Presario ?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kafooo
občas něco napíše

Asus F5GL nebo Compaq Presario ?

Příspěvekod kafooo » 14 pro 2008 15:28

vybiram si mezi temito 2 notebooky a nemuzu se rozhodnout, snad mi poradite

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1014000LKZ

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1014000LSE

Výhody asusu : 2x větší hdd, bez OS, dvoujádro procesor, zdarma brasna + mys

Nevýhody asusu : Na netu jsem se docet, ze xp se instaluje trosku sloziteji, ale da se, na linuxu par veci nejede (wifi, vypinani) a hlavne, prijde mi strasne skaredy, hlavne ta webka :-/

Výhody hp : Je o dost hezčí než asus , nenašel jsem nikoho, kdo by měl problém s instalací xp na něj (budu brat 2, jeden pro brachu, kde budu instalovat xpcka)
Nevýhody : o polovinu mensi hdd, jedno jadro, 3 usb, musim dokupovat mys, nainstalovana Vista

Na nb prijde linux (ubuntu), windowsy urcite pouzivat nechcu, ale bracha jo

Ktery byste si vybrali?

Mach
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mach » 14 pro 2008 20:07

jednoznačně Asus...

polo

Příspěvekod polo » 14 pro 2008 20:10

Pozrel by som si radsej Lenovo Thinkpad SL ci N500 v tejto cene ked nepotrebujes vykon a chces linux a inac pokial potrebuje brat vykon nech si radsej zobere Compaq 6730s s HD3430 alebo Thinkpad SL s 9300GS (ci spominane N500 s 9300 )

kafooo
občas něco napíše

Příspěvekod kafooo » 14 pro 2008 21:45

Prozatim se priklanim spise k tomu HP
(vyse udavane notebooky jsou sice pekne, ale ja na to mam max. 13k i s dph, nad tim lenovem jsem chvili premyslel, ale nakonec jsem ho zavrhl)

Slysel jsem, ze asus se hodne prehriva, ale na hp se spatne instaluji xp, kdyz uz jsou na nem visty, co je na tom pravdy?

polo

Příspěvekod polo » 14 pro 2008 21:47

Tak ono z dakeho dovodu sa aj taka 6735s znacne prehrieva a ten asus je na tom len lepsie.,.. Inac prehrievanie sa tyka v sucastnosti len bookov s vykonejsimi grafikami a niektory s SiS chpsetmi... Tu to nehrozi...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“