Notebook Alienware M17

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
vojtab
píše často

Příspěvekod vojtab » 14 pro 2008 21:24

zkus popřemýšlet nad MBP - šasi hlíníku, podsvícená klávesnice, silná grafika - rozhodně solidní notebook. navíc servis v ČR a OSX (pro někoho plus, pro někoho mínus)
Apple Macbook White

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 14 pro 2008 21:29

No to Qosmio se mi zrovna nelibi - je to takova opicarna barevna a navic je tlustej jak dva MacBooky. Navic u toho Qosmia se nezbavis vysokych teplot u MacBooku mas dve graficke karty - jedna integrovana, druha dedikovana 9600GT. Otazkou je, nac chces tak vykonnou grafiku - o hrach tu nemluvis a vlastne jedine, kde poznas rozdil, jsou hry a vyvojarske 3D aplikace.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

WindCZ
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WindCZ » 14 pro 2008 21:48

já nechápu co tady řešíte nějakej area notebook apod. hracicky od alinware
reknu ti to takle kamos ma nejakej PC od alienware myslim ze area 51
nevim to jiste koupil to v prepoctu za 78 000kč
a nestezuje si ale vykon alienware obsahuje i tento nb
http://www.alza.cz/acer-aspire-8930g-86 ... 105406.htm
a to je mnohem levnejsi u vsech tech vasich se plati jenom za znacku
u toohle ne.

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 14 pro 2008 22:39

WindCZ: Ano, je levnejsi, ale kdyz zavrhnu Alienware(ktery servis u nas proste nema), tak Acer ma horsi servis a bal bych se i pevnosti u tak velkeho notebooku. A co ti nabidne napr. drazsi notebook jine znacky?
Vezmeme napr. tento: http://www.mshop.cz/shop/detail.php?id= ... efid=31218 vs. ten levnejsi Acer. Trosku lepsi parametry, ale to vem cert. Mas 3roky NBD on-site zaruku - u Aceru 2roky a muzes si cekat na opravu klidne mesic. Dale zaruka 0 svetlych bodu (tzn. vadnych subixelu) ... U Aceru mas 4 cervene svitici body, coz muze otravit zivot, zde si zavolas a druhy den u tebe zvoni technik s novym LCD. Dale tu mame zajiste mnohem vyssi kvalitu produktu. A nakonec moznost accidental care - notebook spadne z okna, ze stolu, prejedes ho autem - no co, zavolas a prijde novy... U Aceru je to konecna. Jsou tu proste takovehle "drobnosti" a za ty se plati. Kdo chce proste uzivat notebook a nestrachovat se, ze kdyz to bude nejmene potrebovat, bude lezet v servisu, koupi si overenou znacku - Lenovo,HP,Dell - tot vse.

noviisek
píše často

Příspěvekod noviisek » 14 pro 2008 22:55

tohle prasátko se nedá přenášet, to je jako nosit s sebou stolní pc :)
a bez zásuvky vydržíš max hodinu ;)

takže to je na doma pro hraní her :)
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 15 pro 2008 03:53

Michal27 píše:WindCZ: Ano, je levnejsi, ale kdyz zavrhnu Alienware(ktery servis u nas proste nema), tak Acer ma horsi servis a bal bych se i pevnosti u tak velkeho notebooku. A co ti nabidne napr. drazsi notebook jine znacky?
Vezmeme napr. tento: http://www.mshop.cz/shop/detail.php?id= ... efid=31218 vs. ten levnejsi Acer. Trosku lepsi parametry, ale to vem cert. Mas 3roky NBD on-site zaruku - u Aceru 2roky a muzes si cekat na opravu klidne mesic. Dale zaruka 0 svetlych bodu (tzn. vadnych subixelu) ... U Aceru mas 4 cervene svitici body, coz muze otravit zivot, zde si zavolas a druhy den u tebe zvoni technik s novym LCD. Dale tu mame zajiste mnohem vyssi kvalitu produktu. A nakonec moznost accidental care - notebook spadne z okna, ze stolu, prejedes ho autem - no co, zavolas a prijde novy... U Aceru je to konecna. Jsou tu proste takovehle "drobnosti" a za ty se plati. Kdo chce proste uzivat notebook a nestrachovat se, ze kdyz to bude nejmene potrebovat, bude lezet v servisu, koupi si overenou znacku - Lenovo,HP,Dell - tot vse.
Michale ty jsi tak zaujatý.....Já jsem měl na stole už desítky notebooků různých značek,ale nepreferuji ani jednu.Všechno to jsou jen "stroječky",které se můžou porouchat.Navíc ty Delly měli pár vadných celých sérií.Ale to je vcelku jedno s tím solidním servisem.(ovšem každý výrobce má svou noční můru v podobě vadné sérii).Nicméně k tomu Aceru:není problém si tuto značku koupit v Mironetu a mít servis do 4 dnů nebo ihned nový kus výměnou.Takže bych ACER zase tolik neodsuzoval.Děkuji za pozornost.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 15 pro 2008 09:03

Ahoj,

nemusíš se bát, v USA mají sice trochu jiné napětí v zásuvce, ale proto má trafo v sobě přepěťovou ochranu a bere si tolik Ampér, kolik potřebuje. Budeš si muset akorát sehnat redukci na koncovku. V USA mají 3-kolíkový adaptér jako v Británii.

Jinak k výběru Tvého notebooku. Grafika při práci s velkými audio soubory a následné úpravě a převodu formátu je ti k ničemu. Záleží hlavně na procesoru, velikosti a rychlosti pamětí + na rychlosti disku.

PS: Jestli si chceš na tom i něco zahrát, tak ta Toshiba X300 je výborný výběr. Měl jsem předchozí generaci X200-21K a jen samá chvála...navíc jsi asi audiofil a integrovaný audiosystém je něco úžasného. 4x repro + subwoofer Harman Kardon....vůbec nepotřebuješ externí repro :wink:

Alienwarw bych také moc nedoporučoval. Už raději kup HP 8730W se čtyřjádrem. Stojí u nás cca 90tis s DPH.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 15 pro 2008 09:52

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 15 pro 2008 14:50

Roamn2777: Uz jsi zkousel u Mironetu ten servis do 4dnu? Precti si ohlasy. A nejsem zaujaty proti znacce, znackam, ale nedoporucuju na stul topeni, ktere nema kvalitni servis - tot vse. 10X lepsi. nez tyhle multimedialni srajdy je EliteBook 8530w, ale lidem se to tezko vysvetluje.

roman2277
Moderátor
Moderátor

Mironet apod.

Příspěvekod roman2277 » 15 pro 2008 15:21

Ano zkoušel několikrát.Naposledy minulý týden jsem.(notebook v ceně přes 30k)Vždy mi dali nový kus naprosto bez problému.Jinak ten Elitebook je skvěle výrobně zpracován-to se musí nechat.Ovšem taky si za tyto výrobky patřičně zaplatíš.Život je zkrátka plný kompromisů.

Sidius
občas něco napíše

Příspěvekod Sidius » 16 pro 2008 20:11

orgasmic: "Jinak k výběru Tvého notebooku. Grafika při práci s velkými audio soubory a následné úpravě a převodu formátu je ti k ničemu. Záleží hlavně na procesoru, velikosti a rychlosti pamětí + na rychlosti disku.
PS: Jestli si chceš na tom i něco zahrát, tak ta Toshiba X300 je výborný výběr. Měl jsem předchozí generaci X200-21K a jen samá chvála...navíc jsi asi audiofil a integrovaný audiosystém je něco úžasného. 4x repro + subwoofer Harman Kardon....vůbec nepotřebuješ externí repro"

Ja vim, ze na praci se zvukem nepotrebuji vykonnou grafickou kartu :) ale mam radeji, kdyz je pocitac rychly/vykonny ve vsech ohledech.. Spravuju pocitace mnoha svejm znamejm a vidim to na jejich NB.. ja na to proste nemam moc nervy, kdyz musim na zvladnuti nejake operace cekat "dele", nez je zdravo.. Fakt, prijde mne, ze kdyz chci vybrat v pocitacich nejakou "kvalitni" vec, musim se divat spis po vecech urcenych pro pocitacove hry. Potrebuju, aby ten compl zvladal to, co po nem budu chtit bez ohledu na to, ze jsem ho potreboval hlavne kvuli zvuku. asi tak :> Hledam neco do 50 000,- Ta Toshiba Qosmio mne prisla v pomeru vykon/cena docela dobra proti ostatnim.. O to, jak vypada (btw. mne se taky zrovna moc nelibi...) v podstate prilis nejde.

flameus
občas něco napíše

dotaz

Příspěvekod flameus » 12 úno 2009 12:31

Mam dotaz taky jsem si chtel koupit M17 ale je to moc penez name a ja to chci jenom na hry a poštět video nic jineho na tom delat nebudu muzete mi neco doporucit kolem 30K diky.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 12 úno 2009 14:11

Skoda, ze si nenapsal o cca mesic drive. HP vyprodavalo Workstationy HP 8710W s grafikou FX3600M, ktera je to same jako 8800M GTX a prodaval se za 30tis s DPH!!!

Ale uz jsou vyprodane. Nekdo ho prodava na aukru, tak se tam mrkni. Jinak nic herniho do 30tis nesezenes.
Asus ROG Strix G18

roman2277
Moderátor
Moderátor

Re: dotaz

Příspěvekod roman2277 » 12 úno 2009 18:53

flameus píše:Mam dotaz taky jsem si chtel koupit M17 ale je to moc penez name a ja to chci jenom na hry a poštět video nic jineho na tom delat nebudu muzete mi neco doporucit kolem 30K diky.
Jak psal Orgasmic to HPčko byla skvělá koupě.Nebo se zkus podívat na moje MSIčko co mám v podpisu-GT 735.ATina 3850tka taky není žádné ořezávátko.(cena lehce přes 30k)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

soucin
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucin » 12 úno 2009 23:23

Přesně tak MSI powa xD každej si na ně stěžuje ale já se svým notebookem dnes už nejspíš střední třídy vůbec žádnej problém nemám a nechápu ty lidi co mají? jak se musej k tomu notebooku chovat?
MSI GX610PX-057CZ: AMD TURION X2 TL-60 2GHZ, 2GB RAM, ATI RADEON HD2600 256 MB GDDR3, HDD 320 GB,DISPLEJ 15,4 (1280X800),WIN 7 Ultimate 64bit

Zpět na „Notebooky a hry“