Dobrý den. Chci taky přispět troškou do mlýna. Pokud by někdo byl majitelem tohoto NB a chtěl Windows Vista přeinstalovat na XP tak samozřejmě poskytnu veškeré info - strávil jsem nad tím asi 3 odpoledne i večery Výsledek je, že i když nejsou XPčka oficiálně výrobcem podporovány nainstalovat jdou! Kdyby chtěl někdo poradit muj mejl m-k-3@seznam.cz.
Mimochodem pod XP tenhle NB pracuje daleko rychleji!
Sony Vaio VGNFW21E - Downgrade RADY...
T.johny píše:No to je fajn spíš by mě zajímalo jak je na tom notebook po strance šasi,chlazení,klavesnice a co ta grafika?zvladne nějaké novější hry?Jestli budeš mít čas byl bych rád kdybys mi tu hodil pár postřehů.
Zatím dík a čau
Celkové zpracování toho notebooku je naprosto v pořádku - nikde nevrže klouby sou pevné při otvírání a celkově ten nb budí dojem neodflaknutého...klávesnice i když je trošku atypická tak se na ní píše výborně - mě osobně vyhovuje tahle protože jsou tlačítka více oddělená. Tenhle typ nb je naprosto nehlučný, chlazení tichoučké a dostačující a co se her týče tak žádný nb v této cenové relaci není co se grafiky týče lepší - crysis v plných detailech je jasné, že si nezahraje nikdo ani s nb za 40 tisíc...
Ještě k těm hrám - na hry jsou herní konzole a ne PC