Jsou HP Compaq b opravdu tak špatně zpracované ?
-
- občas něco napíše
vrzání
Tak mi notebook (6710b) začal vrzat.
Přesněji ta černá lišta kolem klávesnice a ještě přesněji pokud na ni mírně zatlačím v místech pod levými klávesami ALT a WIN.
Nevím co si mám myslet, sice to je opravdu detail, ale jelikož u počítače strávím přesně 48.208% svého času , docela mi to leží v hlavě.
Jak jsem říkal notebook přenesu obvykle tak dvakrát týdně a to v batohu.
Chovám se k němu opatrně, zavírám a otevírám ho pomalu a vždy při otevírání držím jak tělo tak displej notebooku, zavírám ho ale vždy když odcházím takže cca 10x denně.
Můžete mi ještě poradit ? Děkuju
Přesněji ta černá lišta kolem klávesnice a ještě přesněji pokud na ni mírně zatlačím v místech pod levými klávesami ALT a WIN.
Nevím co si mám myslet, sice to je opravdu detail, ale jelikož u počítače strávím přesně 48.208% svého času , docela mi to leží v hlavě.
Jak jsem říkal notebook přenesu obvykle tak dvakrát týdně a to v batohu.
Chovám se k němu opatrně, zavírám a otevírám ho pomalu a vždy při otevírání držím jak tělo tak displej notebooku, zavírám ho ale vždy když odcházím takže cca 10x denně.
Můžete mi ještě poradit ? Děkuju
-
- občas něco napíše
Reklamace
CeCo píše:Reklamacia. Ine nepomoze.
C
Kvůli vrzání jednoho plastu reklamace ?
-
- občas něco napíše
CeCo píše:Mas ine definitivne riesenie vrzgajuceho plastu?
C
To samozřejmě nemám.
Otázka je jestli je toto vůbec důvod k reklamaci.
A mě by samozřejmě zajímalo třeba i proč ten plast začal vrzat,
případně i řešení tohoto problému, existuje li.
Jak říkám, je to jen cca 2 X 1 cm pod levými klávesami WIN a ALT, je to tedy detail, ale mě zajímají i detaily.
-
- občas něco napíše
CeCo píše:Jedine riesenie som napisal vyssie. A preco je? Leob niekto vyrobil tensie plasty (setril).
C
To je smula
Mel bych tedy posledni otazku, je v CR naky servis HP kam by se dalo osobne zajet a nekym to probrat ?
Jde mi o to ze bych nerad byl delsi dobu bez sveho notebooku, a to je bohužel případ normální poštovní reklamace.
-
- občas něco napíše
Ghost píše:http://www.hp.cz/services/podpora/serv_stred.php http://www.hp.cz/services/podpora/asp.php
Děkuji
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“