Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
globe píše:Edit: Záruka na Dell je u tohodle modelu standartně tři roky následující pracovní den u zákazníka, to je možná dobré zmínit
Za to by som ruku do ohna nedal. Mam 3Y NBD + 3Y Accidental a NIKDY NBD nefungovalo ako NBD. Prva vymena GFX na mojom 1710 trvala 2 tyzdne, druha vymena GFX+MoBo tyzden, momentalne cakam znova na GFX/MoBo od 1.12.
edit cakam kedy mi nieco odide na 1730, nech som uplne bez stroja.
" takže tak dramatické to není jak se to prezentuje " tak jsem to přesně myslel. Záruční a pozáruční servis je důležitý faktor při výběru NB, to je jasné, ale není to jediná priorita. Acer zajišťuje servis a záruka lze dokoupit. Jak jsem někde tady psal, mám dva přátele, kteří podle mnohých mají luxusní NB značky a přesto jeden nestíhá reklamovat a druhý NB skoro nezná. Je to smutné, ale je to tak. V každé značce se najdou vadné kousky, proto " Acer NE " je jednoznačně populistické tvrzení a laciná věta lidí co někde četli jiné lidi. Aceru se nebojím a sklidem mým vlastním ho mohu jen doporučit, jako ostatně jiné značky.
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
no tak to raději dva krát Dell jako jednou pavilon.Tam ta nVidie sice má 512 Mega paměti ale myslím že jen GDDR2,takže bude výkonem na tom stejně jako 3650 Ati,servis v Polsku,bídné chlazení
to už si raději připlať za toto a máš o zábavu postarané https://hewlettpackard.mironet.cz/hp-873 ... s+dp87898/ tím myslím doslova ,ne s nadsázkou
ti tam můžou napsat i GDDR6 a nebude to pravda , ale když chceš klidně kupuj.Ten Wéčkový HP je o deset tříd lepší než Pavilon a není o tolik dražší,tak proč spekulace?
jo jo, je to kravina...asi to zkopírovali s ofiko stránek Aceru co všechno ten notas může obsahovat ale za těch 27k to obsahuje:
CPTT5800 / NVidia GeForce 9600M-GS 512MB DDR2 / 2x2GB DDR3 / 1x320GB / BluRay drive / 802.11N / 8 cells / HD CrystalEye / BT / FP / Gemstone Blue / VHP