Zdravim
chcel by som sa vas opytat na nasledovny problem.
Vcera vecer som pracoval na booku a zrazu som si vsimol ze mi nenabija i ked bol v zasuvke.Ked som komtroloval kde moze byt problem zistil som ze mi velmi slabucko preblikuje signalizacna LED dioda na adapteru a vydava slaby pipavy zvuk.
Ked som necahl zapnuty adapter v sieti a vypol som ho z booku LED dioda mi zacala normalne svietit a prestala blikat a nebolo pocut ani pipanie.
Z adapteru neciti nic spalene.
Stalo sa to uz niekomu?
V com moze byt problem?
A ako sa to mohlo stat vlastne?
problem s napajanim Esprimo U9200
"preblikuje signalizacna LED dioda na adapteru a vydava slaby pipavy zvuk"
Takto sa adapter sprava ked je v skrate co môze byt chybna zakladna doska v notebooku ale taktiez aj chybny adapter - treba vyhladat servis .
Je to v zaruke ?Ak nevies tak daj SN prevazne je na Y zo spodu notebooku .
Takto sa adapter sprava ked je v skrate co môze byt chybna zakladna doska v notebooku ale taktiez aj chybny adapter - treba vyhladat servis .
Je to v zaruke ?Ak nevies tak daj SN prevazne je na Y zo spodu notebooku .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
ano je v zaruke a chystam sa ho poslat do Martina....je to najblizsi autorizovany servis v okoli.... a dik za odpoved....a vobec netusim ako sa to mohlo stat.....mohlo to aj len tak znicoho nic samo odist??
Pretoze raz mi book spadol ale nic mu nebol....len sa mi trocha povysunula mechanika....po zatlaceni to bolo OK.....nemuseli by mi koli tomu uznat reklamaciu???...i ked sa to stalo pred 2 mesiacmi??
Pretoze raz mi book spadol ale nic mu nebol....len sa mi trocha povysunula mechanika....po zatlaceni to bolo OK.....nemuseli by mi koli tomu uznat reklamaciu???...i ked sa to stalo pred 2 mesiacmi??
Nuz to sa uvidi po rozobrati notebooku ci nieje nieco poskodene padom - najcastejsie napajaci konektor ktory potom stvara veci ake popisujes ze zoskratuje adapter a pod., ale to sa uvidi v servise .Skoda ze niesi v okoli BA .Ale malo by to byt v poriadku tak za skusku nic nedas a stale lepsie ako byt uplne bez notebooku .
Think service engineer .
Think service engineer .
V pripade ze mas zaujem tak ti pre to mozeme poslat kuriera DPD ktory zoberie notebook a donesie mi ho na servis a potom ti ho kurier aj privezie naspet , nebude ta to stat nic , lebo ako pozeram mas collect return zaruku t.j. fujitsu plati dopravu od a k zakaznikovy --- tak v pripade ze mas zaujem napis na simek@swisshp.sk - nejako tam velkym uved ze notebook.cz forum a ja uz ti vybavim kuriera
aby som nezabudol treba do emailu napisat meno, adresu , telefon , email , typ notebooku a seriove cislo , ako pozeram je to uplne novy notebook 2 mesiace zhruba .
Aspon budes mat istotu ze ti to opravim heh .
Prijemne sviatky mimo ineho prajem .
Rad pomôzem .Budem sa snazit to spravit co najrychlejsie
aby som nezabudol treba do emailu napisat meno, adresu , telefon , email , typ notebooku a seriove cislo , ako pozeram je to uplne novy notebook 2 mesiace zhruba .
Aspon budes mat istotu ze ti to opravim heh .
Prijemne sviatky mimo ineho prajem .
Rad pomôzem .Budem sa snazit to spravit co najrychlejsie

Think service engineer .
Think service engineer .
Okay, mas to spravene do konca tyzdna ti to kurier prinesie, vymenil som dosku aj adapter .
Stara doska mala nefunkcne napajanie bol tam skrat na konektore tak kdovie .. ale su to dobre notebooky tak dufam ze bude sluzit v pohode .
Stara doska mala nefunkcne napajanie bol tam skrat na konektore tak kdovie .. ale su to dobre notebooky tak dufam ze bude sluzit v pohode .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“