Batohy Topgal?

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
bakyczka
občas něco napíše

Batohy Topgal?

Příspěvekod bakyczka » 13 pro 2008 22:32

Ahoj, máte někdo zkušenosti s batohama Topgal? Chtěla bych si koupit Topgal HIT 103 ( http://www.topgal.cz/batohy/na-notebook ... ---Violet/ ) na zatim spíš občasný a šetrný přenášení mýho Dell Inspironu.
Můj asi tak hlavní požadavek na ten batoh je, aby to nebyla velká neforemná krabice, prostě "normální" bágl, u kterýho na první pohled netluče do očí, že je v něm notes.. Batoh chci používat i na běžný nošení bez notesu..
Což tenhle splňuje.. Má samostatnou odepínací kapsu na notebook, což beru taky jako plus.. Prostě mi přijde dobrej, ale zajímalo by mě, jestli s nim tady nemá někdo osobní zkušenosti.. ?
Díky.. ;-)

centos
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 13 pro 2008 22:52

Co diskuse pod ním?
Mám od nich jiný model a s kvalitou velká spokojenost.
A zrovna z té poznámky: "Tento batoh na notebook vyhrál test 15 batohů na notebook v časopise Computer. S celkově nejvyšší známkou 8,6 navíc dostal ocenění Dobrá koupě a Nejlepší produkt čísla 20/08." bych taky strach neměl ;)
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

cross
píše často

Příspěvekod cross » 21 pro 2008 23:05

Mám trošku jiný model (bez odepínací kapsy). Nechce se mi číst popis, ale jestli je tam zmínka o tom, že i když batoh položíš na zem, tak notebookem o tu zem nepraštíš (páč je pod kapsou ještě místo), tak tomu dávám velké plus (kdysi jsem pokládal kámošův batoh a jsem zvyklý s tím svým ho rychle pokládat .. nic se nestane, ovšem s tím jeho jsem troške bouchl 8) ). Ale zase na druhou stranu se mi nezdá, že by tam bylo převratně dost místa. Když je tam notes, tak samozřejmě se tam nějaké učebnice vlezou, ale je to pak celkem narvané. Není to takový typ batohu, co nosíš "splasklý".
Jinak co se týče jednání a služeb s touto firmou (webem), dávám další + .

Zpět na „Příslušenství“