Toshiba A210 - "swapovanie"

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
imaldris
občas něco napíše

Toshiba A210 - "swapovanie"

Příspěvekod imaldris » 19 pro 2008 23:38

Zdravim, mam notebook Toshiba Satellite A210-19J (AMD Turion 64 X2 TL60, 2GB RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, Win Vista SP1) a mam nasledujuci problem:
obcas sa mi v niektorych hrach (CoD4,Prince of Persia,WoW...) stava, ze sa z nicoho nic dost znizi FPS na par sekund...jednoducho hra ide plynulo na 30+ FPS a potom na par sekund sa snizi asi tak na 10 FPS a potom sa zase vrati s5... skusal som uz aj reinstalovat win,defragmentovat disky ale nic nepomaha...v HW som nic nemenil
Neviete cim to moze byt ?

zubmachine

Příspěvekod zubmachine » 22 pro 2008 13:09

mne toto robil antivir (avast).. proste neviem preco,ale kradlo mi to nehorazne vykon. Samozrejme nic netestoval, len bol zapnuty. Ja mam iny probelm a konkretne taky ze uz sa nemozem pozerat na nekvalitu tohto monitora. Biela farba ma od bielej tak daleko ako ziadna... hroza

polo

Příspěvekod polo » 22 pro 2008 15:19

Pozri sa ci ty daky proces nezacne brat vela RAM(a vytazovat CPU ) Ked ty to zacne sekat tak daj klasicky CTRL+ALT+DEL a pozri si procesi (uz som to zazil vela krat)...

Notebookove displeje su otras ale aj medzi nimi su velke rozdiel kazdopadne desktopovemu xVA ci IPS sa to nemoze vyrovnat nehovoriac ze je praktickejsie mat externy displej aj klavesnicu(z pohladu ergonomie)

Ale pokial viem ta Toshiba nema HDMI/DVI a ani ho nemoze ziskat nativne s grafiky(dock,replikator atd.) su tu uz iba univerzalne riesenia a tie za vela nestoja...

imaldris
občas něco napíše

Příspěvekod imaldris » 22 pro 2008 16:19

no zatial to vyzera tak ze to asi bolo koli nedostatku vzduchu :) som NB podlozil knizkou aby mal vetrak viac priestoru a odvtedy mi to nerobilo...ale dik za rady :)

BlackDragon
píše často

Příspěvekod BlackDragon » 22 pro 2008 18:01

Jestli v notebooku nemáš nánosy prachu. Zkus vyluxovat nasávací otvory a výdech chlazení, třeba to pomůže. Notebook se musí uchladit sám bez podložení (Mam stejnej model jako ty a žádný problem nemam).
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42

imaldris
občas něco napíše

Příspěvekod imaldris » 23 pro 2008 10:32

BlackDragon píše:Jestli v notebooku nemáš nánosy prachu. Zkus vyluxovat nasávací otvory a výdech chlazení, třeba to pomůže. Notebook se musí uchladit sám bez podložení (Mam stejnej model jako ty a žádný problem nemam).

ok, skusim, btw aky pouzivas driver na graficku kartu?Ja mam 8.452 (ten najnovsi z tsohiba support). Neviem ako to je s drivermy priamo z ati stranky tak radsej neexperimentujem :)

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“