Prosim vas, nemohol by sem dakto dat link na presne technicke parametre notebooku Lenovo t500 NJ253MC. Alebo aspon povedat ci ma dve prepinatelne grafiky, 2x1GB RAM alebo 1X2GB RAM a ci ma display s LED posvietenim? U roznich predajcoch su rozne hodnoty (na niektorych ma dokonca aj HDMI )
vyzera, ze lenovo nakoniec nieco s tym problemom s klavesnicami spravilo
It appears that Lenovo took another route and added bracing over open cavities underneath the keyboard to prevent the plate from flexing inward. The solution appears to work pretty well and solves most of the flexing problem. The keyboard still slightly bows under strong pressure, but far less than the original T400.
Original T400 keyboard support structure.
New T400 keyboard support structure.
ahoj vsichni,
Mam T500 a snazim se nainstalovat pcmcii tv tuner Pinnacle Hybrid Pro Card. U meho stareho notebooku slo vse v poho. Ale u T500 se mi zda ze ani ta karta dobre nedosedne a win ani nezahlasi novy hardware. Jedu na win 7. Mate nekdo nejaky napad?
Ahoj kolego, nechci být urážlivý, ale nemyslíš si, že je tak trochu nerozum užívat betasoftware, když si neporadíš s instalací tuneru ? Osobně si myslím, že na 99% je potřeba ovládače, které zřejmě nebudou výrobcem podporovány.
Win 7 maji stejne jadro jako Visty. Nejde o ovladace, ale o zkusenost lidi s pcmcii kartami (cokoliv) na T500. Protoze na svem starem Asus notebooku to bylo bezproblemu .. Tam jsem citil zacvaknuti karty. Protoze T500 podporuje oba dnesni formaty karet, mozna to chce pouzit nejaky modul. Nevim. Proto se ptam.
Jinak win 7 pouzivam od te doby co vysla ofico beta a mohu rici jenom chvalu oproti Vistam.