mini notebook
mini notebook
Zdrvim, chcem kupit k vianociam novy notebook ale mini, neviem sa rozhodnut ci asus, hp, msi vobec neviem. cena je priblizne rovnaka, co mi odporucate ktory je celkovo NAJ. diky moc
-
- píše často
muzu srovnat acer aspire one a asus eee 1001, popr. 901.
Rozhodne bych sel priste do jineho typu nez acer aspire one. Nejde o znacku jako takovou, myslim, ze vzity dojem o nekvalite teto znacky se pomalu zacina vytracet... ale..
>> vydrz na baterii v zakladu cca 3 hodiny (asus 6hod.)
>> wifi adapter ma velky problem zachytit kvalitne signal. (asus bez problemu)
>> hlucnejsi ventilator nez u asusu - mozna je jen na vyssi frekvenci a proto pusobi neprijemne
>> u asusu mnohem lepsi reseni zapinani wifi (fn+F?) u aceru hw prepinac - velmi nepovedeny, dale u asusu dalsi moznosti formou hw buttonu, jako rychle prepinani vykonu procesoru, zmena rozliseni - dokonce 1024x768
Je to NB pro manzelku, takze me to tak moc netrapi, poridil jsem druhe AP, kterym pokryvam zbylou cast domu a hlavni problem je vyresen. Rozhodne ale doporucuji eeecko, poprp. samsung nc10, lenovo ideapad, poprp. dell inspiron mini... ten ale v cesku nebude dostupny.
Rozhodne bych sel priste do jineho typu nez acer aspire one. Nejde o znacku jako takovou, myslim, ze vzity dojem o nekvalite teto znacky se pomalu zacina vytracet... ale..
>> vydrz na baterii v zakladu cca 3 hodiny (asus 6hod.)
>> wifi adapter ma velky problem zachytit kvalitne signal. (asus bez problemu)
>> hlucnejsi ventilator nez u asusu - mozna je jen na vyssi frekvenci a proto pusobi neprijemne
>> u asusu mnohem lepsi reseni zapinani wifi (fn+F?) u aceru hw prepinac - velmi nepovedeny, dale u asusu dalsi moznosti formou hw buttonu, jako rychle prepinani vykonu procesoru, zmena rozliseni - dokonce 1024x768
Je to NB pro manzelku, takze me to tak moc netrapi, poridil jsem druhe AP, kterym pokryvam zbylou cast domu a hlavni problem je vyresen. Rozhodne ale doporucuji eeecko, poprp. samsung nc10, lenovo ideapad, poprp. dell inspiron mini... ten ale v cesku nebude dostupny.
DELL Latitude E6400 - 14.1" WXGA+ LED, P8400, 2GB RAM, NVIDIA Quadro NVS 160M, W7
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
je videt ze si acer aspire one nikdy nevidel jinak nez na nejakym obrazku nebo dokonce videu na youtube no zkratka asus je smejd a aspire one se nevyrovna kamaradka ma asus ee 901
a prijde mi jako totalni propadak napis asus do zivota uz nechci videt.
a prijde mi jako totalni propadak napis asus do zivota uz nechci videt.
Acer Aspire One a150 bW
Intel Atom,1Gb,gma 950 224mb, XP-cz
Intel Atom,1Gb,gma 950 224mb, XP-cz
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“