Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
zdravím, chtěl bych notebook, převážně na grafiku a časem i 3D, ale vůbec se v tom nevyznám. takže ocením každou radu. přenášet ho budu často, ale vyšší hmotnost by mi nevadila, spíš bych ocenil pevnost. víc požadavků nemám, krom věcí, který sou samozřejmostí jako wifi ...
co sem se díval, tak mě zaujal Sony Vaio NS11S/S, ale uvítám každej názor předem děkuju za pomoc
vypadá zajímavě, ale u aceru si nejsu jistej jejich kvalitou, kdysi sem v jednom kuse četl, jak na jejich zpracování plivali špínu. ne že bych tomu věřil, ale rád bych věděl, kde je pravda a jestli už je to s kvalitou u novějších modelů lepší. vážně nerad bych chodil každou chvíli reklamovat
myslím, že pro moje potřeby postačí normální rozlišení, je to o zvyku a když vím co dělám a mám představu tak se obejdu bez ext. LCD.
jinak lenovo sice pěkný, ale pro mě finančně nedostupný.
mohl by mi někdo vysvětlit, jak je to s tím acerem ? líbí se mi, ale nejsu si tím jistej, abych nekoupil něco, co budu mít věčně v opravně.
dík
Co se tohohle aceru týče, také ho mám v lednu v plánu. Ovšem spíš kvůli výkonu za tu cenu, líbí se mi ta grafika. Tobě bych ho ale moc nedoporučoval. Nebude mít nijak zvlášť kvalitní zpracování, takže čtyřkilovej 16" acer bych na přenášení opravdu nedoporučil.
Práve jsem dostal ACER 6935G , je dělaný stejně jako je ten 6920G a musím říci že mne ta kvalita až překvapila, nikde nic nevrže ani se nic neprohýbá. Vše pevné a kvalitní. Ja bych se toho koupě vůbec nebál ...
A co se týká displeje, tak též krásné zobrazení, podsvícení a rozlišení ...
Notebook ACER Aspire 6935G-844G32BN Gemstone Blue/ C2D P8400/ 16" HD WXGA CB/ 4GB/ N9600/ 320GB/ BD/ WF/ BT/ CAM/ FPR/ HDMI/ VIS HP
Já neříkám, že je to nějaký šmejd, (To bych ho neplánoval koupit) ale určitě jsou tu jiní kandidáti na přenášení.
edit: Ta cena na alze mě taky dost zmátla - pokud se ti vejde do rozpočtu SL500 není co řešit.
Naposledy upravil(a) prostepoky dne 26 pro 2008 17:47, celkem upraveno 1 x.
tenhle je dobrej, ale nebyla by nějaká alternativa bez čtečky otisků prstů ? přijde mi to jako naprostá zbytečnost která mi tam bude akorát zavazet a raději bych bez ní.
btw. tyhle výkoný grafický karty asi budou hodně zahřívat, bude to potřeba nějak chladit ?
michelangelo píše:mohl by mi někdo vysvětlit, jak je to s tím acerem ? líbí se mi, ale nejsu si tím jistej, abych nekoupil něco, co budu mít věčně v opravně. dík
taky jsem si koupil Acer (Extensa 5630Z) a spokojenost, vše lícuje, chodí jak má a navíc je hezčí, než některý značkový, je to asi věcí názoru....
Cože? Jak ti může překážet čtečka otisků prstů? Když jí nebudeš chtít používát, nebudeš muset. Podle mě je to ale bezvadná věc - psát hesla, když někomu chci něco ukázat a kouká mi přes rameno mi příjemný není a říkat mu snad, ať se otočí..