mini notebook
-
- Moderátor
Re: mini notebook
[quote="Kosto89"]Zdrvim, chcem kupit k vianociam novy notebook ale mini, neviem sa rozhodnut ci asus, hp, msi vobec neviem. cena je priblizne rovnaka, co mi odporucate ktory je celkovo NAJ. diky moc[/quote
Nej je momentálně asi Samsung NC10, ale u nás se neprodává.
Z těch dostupných buď EEE PC 1000, pokud ti jde o výdrž, nebo Mivvy M310(což je vlastně česká verze MSI Wind), pokud ti jde o prametry a nízkou cenu.
Nej je momentálně asi Samsung NC10, ale u nás se neprodává.
Z těch dostupných buď EEE PC 1000, pokud ti jde o výdrž, nebo Mivvy M310(což je vlastně česká verze MSI Wind), pokud ti jde o prametry a nízkou cenu.
-
- Moderátor
-
- píše často
Ještě bych přidal, že uvedení dvou identických modelů, které se liší jen velikostí (a SSD vs HDD), byl od ASUSu geniální tah. Kdo chce lepší ergonomii, vezme 10" verzi a komu jde o co nejmenší velikost zvolí 9" model. Když jsem si EEE901 kupoval, nechal jsem si je postavit vedle sebe. 901 zvítězila, pro mé použití ideální
Oproti Acer Aspire One má navíc EEE velké plus, tedy pro mě určitě - BLUETOOTH. Jak jinak se připojit na internet, když poblíž není žádná wifi?
Oproti Acer Aspire One má navíc EEE velké plus, tedy pro mě určitě - BLUETOOTH. Jak jinak se připojit na internet, když poblíž není žádná wifi?
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“