![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Uz aby to bolo za mnou a zivot bol zase normalni...
Takze prajem nech vsetci prezijete vianoce ( a aj vasi diktatory
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
swarm píše:No já doma v podstatě nic nedostal mimo nějakých luxusních náramkových hodinek od bratra.
swarm píše:Hehe, já přítelkyni koupil tu rozšířenou edici hry Zaklínač. Nikdy by mě nenapadlo, že koupim holce počítačovou hru, ale v tomhle případě to bylo více než příhodné.
No tak, jestli byly drahy, tak to je hezkejt darek, nevim, co to je, co pises ze by za ne dalo koupit, ale jiste to ma cenu par tisic ... ja sem pordny hodiny nikdy nemel, ku***, uz je na case, abych si nejaky poridil, zaklad sebevedomi uspesneho muze ...swarm píše:Jo a ty hodinky jsou fajn, já jen narážel na to, že mimo nich už jsem toho moc nedostal. Vlastně opravdu skoro nic. U hodinek ze zas budu bát, že je někde ztratim jako ty minulý a předminulý... tentokrát by mě to ale hodně naštvalo, když by se daly prodat a koupit za ně HTC Touch HD Very Happy.
Tohle znám. Někdy mě něco láká, neudržim se a koupim si to. Teď se hrozně krotím. Tenkrát jsem byl už téměř rozhodnut vyměnit R61 za T400, ale nakonec mě to přešlo. Stejně tak jsem chtěl pár měsíců zpět vyměnit 21" S-PVA LCD za 24" S-IPS, ale když jsem se zamyslel, co mi to přinese, tak jsem od toho upustil. Teď mě láká nový mobil, ale taky cítim, že nutná investice neodpovídá tomu, co mi to přinese, takže se na to asi vykašlu. Celkem obstojně se mi teď daří šetřit (snad až na ten notebook pro přítelkyni dva měsíce zpět).sirius1983 píše:Já jsem taky dostal nějakou obálku, ale čímdál více se snažím omezovat utrácení za technické hračky a začínám šetřit, abych měl nějaký peníze až začnu pracovat a definitivně odejdu z domu. Holt začínají mi krušné časy, ach jo...
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů