Dobrý den,
mám na vás prosbu, který z výše zmíněných, bez ohledu na finance, je lepší volbou? ThinkPad bude pro ženu (nebude možno, bylo by komplikované, fyzicky oba prohlédnout/porovnat).
Rozměry obou jsou přijatelné už vzhledem k tomu, že u R400 přečuhuje baterie. Rozlišení stačí běžné 1280 x 800. Oba jsou jistě velmi kvalitní, mám na mysli verze s pouze integrovanou grafikou, rozdíl procesorů neřeším.
Vzhledem k tomu, že u ani jednoho neuděláme chybu (materiálem konstrukce jsou takřka stejné, jen nebo hlavně budou jiné rozměry), otázka také (celkem důležitě) zní, který je skutečně hezčí i pro oko? R400 s baterkou mimo (možnost nepřečnívající 4-cell berme také v potaz) šasi nebo T500?
Oboje možno s NBD zárukou, takže není nutno podotýkat na onu finanční stránku, jde o viz výše plány/rádoby potřeby.
Moc všem díky!!
Který z nich - Lenovo R400 nebo T500?
-
- píše často
-
- Moderátor
Díky za názor,
ono jde o relativní drobnost nebo blbost, pravda...
Jen jsem přemýšlel, zdali po obvodu šasi úsudkem z fotografií "kompktnější" T500 (s nepřečnívající baterií) vypadá ve skutečnosti lépe než R400. Jde i o celkový pohled při otevřeném víku/klávesnici, prostě oku více lahodící vzhled. To jsou potřeby, že jo
ono jde o relativní drobnost nebo blbost, pravda...
Jen jsem přemýšlel, zdali po obvodu šasi úsudkem z fotografií "kompktnější" T500 (s nepřečnívající baterií) vypadá ve skutečnosti lépe než R400. Jde i o celkový pohled při otevřeném víku/klávesnici, prostě oku více lahodící vzhled. To jsou potřeby, že jo

-
- Moderátor
Jasné, nejspíše to tak nějak dopadne, R400 + 4-cell...
Jinak tedy, abych se dopídil oné možné "šmrncovnosti" 14" nebo 15", jak při pohledu na klávesnici, i prostor kolem ní, potažmo celkového porovnání vzhledu/designu? Jaký máte názor? Stačí porovnání i R400 nebo T400, pokud pomineme jejich rozílnou výšku, versus T500? Který by to u vás o kousek vyhrál?
Díky!
Jinak tedy, abych se dopídil oné možné "šmrncovnosti" 14" nebo 15", jak při pohledu na klávesnici, i prostor kolem ní, potažmo celkového porovnání vzhledu/designu? Jaký máte názor? Stačí porovnání i R400 nebo T400, pokud pomineme jejich rozílnou výšku, versus T500? Který by to u vás o kousek vyhrál?
Díky!
-
- píše často
-
- Moderátor
Obecně mi přijdou 14" modely hezčí, hlavně díky menšímu volnému prostoru po stranách klávesnice. Na druhou stranu je relativně širší rámeček kolem displeje. Nicméně tohle jsou podle mě takové detaily, že většina lidí to vůbec neřeší...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“