Problem s externím monitorem. presario V6000
Problem s externím monitorem. presario V6000
zdravim, mam notebook compaq presario V6000, a kdyz k nemu pripojim externi monitor, ten monitor je strasne do modra, uplne v nem zanikají ostatní barvy. Jak kdyby byl ulomen nejaky PIN na konektoru. Koupil sem si dockinu. A mam stejny problem i kdyz monitor pripojím do ní. Jinak monitor je OK, funguje s jinym PC bez problemů, Prosím o pomoc
Re: Problem s externím monitorem. presario V6000
jinak monitorem to neni zkoušel sem to na 2jinejch pro ruznych rozlišeních.
-
- občas něco napíše
kabel
Zkus ještě vyměnit VGA mohlo by to pomoct. Jestli to nepomůže = reklamace.
Re: kabel
joudabouda píše:Zkus ještě vyměnit VGA mohlo by to pomoct. Jestli to nepomůže = reklamace.
co vymenit VGA? monitor mi vali s jinym pc, a notes uz neni v zaruce bohuzel, sem na to driv externi monitor nemel pripojeny.
-
- občas něco napíše
Re: kabel
maugli píše:joudabouda píše:Zkus ještě vyměnit VGA mohlo by to pomoct. Jestli to nepomůže = reklamace.
co vymenit VGA? monitor mi vali s jinym pc, a notes uz neni v zaruce bohuzel, sem na to driv externi monitor nemel pripojeny.
Sorry VGA kabel. Když to neni v záruce tak ti pomůžme asi jenom placená oprava.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dokovací stanice má VGA pouze jako průchodku, takže pokud by byl někde nějaký studeňák na výstupu čipu pro nějakou barvu, tak to bude zlobit na obou výstupech.
Doporučuju zkusit jiný kabel. Nekdy se stane, že jsou některé piny (nebo všechny) v konektoru víc zatlačené a nemusí to chodit už všude. Já mám takhle třeba kabel, který mi nechodí s některými notebooky, protože se nespojí zem a notebook i monitor si myslej, že neni nic připojeno.
Doporučuju zkusit jiný kabel. Nekdy se stane, že jsou některé piny (nebo všechny) v konektoru víc zatlačené a nemusí to chodit už všude. Já mám takhle třeba kabel, který mi nechodí s některými notebooky, protože se nespojí zem a notebook i monitor si myslej, že neni nic připojeno.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
swarm píše:Dokovací stanice má VGA pouze jako průchodku, takže pokud by byl někde nějaký studeňák na výstupu čipu pro nějakou barvu, tak to bude zlobit na obou výstupech.
jj, ale kabelem to nebude, zkoušel sem to ještě na 2ruzny monitory a porad stejne, sem myslel ze by to mohlo bejt v konektoru, no nevadi stejne se ted koukam po novym notebooku. Sem jen doufal ze by ho mohlo bejt neco co do SW upravit, ba BIOSem, ale spis ne;)) tak dik za rady
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“