Ahojik.
Mam problemek (respektive ne ja, ale nekdo jiny). Jedna se o HP 6820s. Na displayi jsou pruhy (viz obrazek). Jinak na notebooku neni skrabnuti, vse je naprosto v poradku. Pry se to stalo tak, ze dotycna osoba jednou otevrela viko a hle, z niceho nic tam byly ty pruhy. Notebook nespadl, neslouzil ani jako frisbee.
Po navsteve servisu bylo osobe receno, ze to je mechanicka zavada, na ktere se zaruka nevztahuje. Hawk, vic nic.
Me napadlo, ze to bylo vnitrni pnuti, skryta zavada, ktera se proste projevila, az se materialu zachtelo prasknout. Kdyby bylo pritlaceno na viko toho hpcka (coz si myslim, ze je nemozne, protoze tohle hp je dost pevne a urcite by se ponicil plast na viku), tak by to nejpis prdlo veprostred...
Ma dotycna osoba zkusit jeste navstivit servis a ma vubec nadeji, ze by tohle opravili (chyba je v displayi - novy 5000kc.)
Dekuji mnohokrat...
Obrazek:
http://stehlik.yc.cz/hp1.jpg
http://stehlik.yc.cz/hp2.jpg
HP 6820s - neuznana reklamace
No display je mechanicky poskodeny to je pravda, ale ta prasklina je nejaka divna je tazke v takychto pripadoch urcit ci to je spôsobene vyrobnou chybou alebo zakaznikom a ziadny technik nieje opravneny urcovat taketo veci , ja ako technik napisem zakaznikovy ze LCD je mechanicky poskodene a nevztahuje sa na to zaruka co je pravda .
Na mieste zakaznika ak si je na 100% isty ze prasklinu si nespôsobil sam - niesol notebook v taske a niekde snim buchol bokom atd., tak potom môze vyuzit platene sluzby sudneho znalca ktory mu vypracuje znalecky posudok na ten notebook , znalecky posudok môze stat od 1500KC do cca. 2500KC a v pripade ze znalec zisti chybu vo vyrobe tak poplatok za znalecky posudok a opravu si treba narokovat u vyrobcu ale tak nieje tu velka sanca na uspech ajked videl som pripady ze za LCD bol zle uchyteny kabel kvôli ktoremu LCD prasklo len to boli notebooky kde bolo prasknute LCD uz pri kupe takze asi tolko k tomu . Ja osobne by som v takomto pripade znalecky posudok neriskoval nakolko aj znalec môze napisat ze nieje nic co nasvedcuje vyrobnej vade a clovek pride o 2500KC za znalca a dalsich 5000 za nove LCD ....
Ale na zaruku to jednoznacne nieje takze zo servisom nieje tu co riesit vramci zaruky .
A mimochodom 85% notebookov s prasknutym LCD nema vôbec porusene vonkajsie kryty a ma ich bez skrabancov ... ono totizto staci s notebookom v taske na ramene dakde buchnut do dveri a pod., a ked sa buchne na kriticke miesto tak aj slaby naraz staci na prasknutie LCD panela ... a kryty toho znesu hodne predsalen je to plast
Na mieste zakaznika ak si je na 100% isty ze prasklinu si nespôsobil sam - niesol notebook v taske a niekde snim buchol bokom atd., tak potom môze vyuzit platene sluzby sudneho znalca ktory mu vypracuje znalecky posudok na ten notebook , znalecky posudok môze stat od 1500KC do cca. 2500KC a v pripade ze znalec zisti chybu vo vyrobe tak poplatok za znalecky posudok a opravu si treba narokovat u vyrobcu ale tak nieje tu velka sanca na uspech ajked videl som pripady ze za LCD bol zle uchyteny kabel kvôli ktoremu LCD prasklo len to boli notebooky kde bolo prasknute LCD uz pri kupe takze asi tolko k tomu . Ja osobne by som v takomto pripade znalecky posudok neriskoval nakolko aj znalec môze napisat ze nieje nic co nasvedcuje vyrobnej vade a clovek pride o 2500KC za znalca a dalsich 5000 za nove LCD ....
Ale na zaruku to jednoznacne nieje takze zo servisom nieje tu co riesit vramci zaruky .
A mimochodom 85% notebookov s prasknutym LCD nema vôbec porusene vonkajsie kryty a ma ich bez skrabancov ... ono totizto staci s notebookom v taske na ramene dakde buchnut do dveri a pod., a ked sa buchne na kriticke miesto tak aj slaby naraz staci na prasknutie LCD panela ... a kryty toho znesu hodne predsalen je to plast
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“