Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
obávám se že budeš sklamán.S původním Far Cry,anebo s Crysis to nemá apsolutně nic společného.Měli to nazvat Boilingpoint 2
Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
Já jsem to testoval.Hra za moc nestojí.(ale hezky tam hoří tráva).Dá se to hrát na vysoké detaily.Jinak pozor na tenhle model MSIčka.Každý druhý kus má přehřívající se procesor.(a na přetaktování u her rovnou zapomeň-to se za pár minut vypíná celý notebook).Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
roman2277 píše:Já jsem to testoval.Hra za moc nestojí.(ale hezky tam hoří tráva).Dá se to hrát na vysoké detaily.Jinak pozor na tenhle model MSIčka.Každý druhý kus má přehřívající se procesor.(a na přetaktování u her rovnou zapomeň-to se za pár minut vypíná celý notebook).Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
Tak to máš zrovna štěstí.Já ze 3 kusů dva musel vrátit.PS: a hrál jsi to i se zaplým Turbem?Tziky píše:roman2277 píše:Já jsem to testoval.Hra za moc nestojí.(ale hezky tam hoří tráva).Dá se to hrát na vysoké detaily.Jinak pozor na tenhle model MSIčka.Každý druhý kus má přehřívající se procesor.(a na přetaktování u her rovnou zapomeň-to se za pár minut vypíná celý notebook).Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
No už dorazil, hrál jsem celou noc NFS Undercover v 1680-1050 na plné detaily, po dvanácti hodinách úplně v pohodě, žádné vypnutí,COD 4 to samé, D4L taky, tak mám asi štěstí žádné přehřívání, je to super mašinka ještě jsem zvědavej na Crysis
roman2277 píše:Tak to máš zrovna štěstí.Já ze 3 kusů dva musel vrátit.PS: a hrál jsi to i se zaplým Turbem?Tziky píše:roman2277 píše:Já jsem to testoval.Hra za moc nestojí.(ale hezky tam hoří tráva).Dá se to hrát na vysoké detaily.Jinak pozor na tenhle model MSIčka.Každý druhý kus má přehřívající se procesor.(a na přetaktování u her rovnou zapomeň-to se za pár minut vypíná celý notebook).Tziky píše:Zkousel nekdo fc2 na gt735x?jak to pofrci?mam ho objednanej a uz se nemuzu dockat
No už dorazil, hrál jsem celou noc NFS Undercover v 1680-1050 na plné detaily, po dvanácti hodinách úplně v pohodě, žádné vypnutí,COD 4 to samé, D4L taky, tak mám asi štěstí žádné přehřívání, je to super mašinka ještě jsem zvědavej na Crysis
roman2277 píše:Nicméně si stejně tím TURBEM likviduješ CPU a ve hře to stejně nemá skoro žádný vliv.Jinak se při tom zaplém TURBU mrkni na teploty.
roman2277 píše:Proč by to tam implementoval? Aby se na to tlačítko TURBO nachytalo co nejvíce zákazníků.(včetně mě).Ono to v katalogu vypadá velmi dobře to přetaktování,ale praktický přínos je velmi diskutabilní.Nicméně já si tento model zvolil jen kvůli rozlišení displeje,blue-ray a 3850tce(a slitinovému šasi a váze 3 kg).A tlačítko TURBO nechám navěky spát.A ta teplota co jsi naměřil se mi nezdá.To je v klidu,ne? V zátěži(100%) tam musí být alespoň 70 stupňů.Čím to vůbec měříš? Otestuj to programem OCCT a uvidíš jiné teploty.Sorry nějak jsem odbočil od FC2jky.
roman2277 píše:Pár minut-to rozhodně nestačí.To se CPU ani nerozehřeje.Dej tam hodinový test v OCCTčku a sleduj třeba v Everestu teploty CPU apod.To tam 57 rozhodně nebude.První 1/2 hodinu bez turba a na druhou zapni TURBO.To uvidíš nepěkné teploty.Používat-nepoužívat? Otázka pro Hamleta.Ve hrách to nemá smysl-tam je podstatná grafická karta.CPU na 2.2Ghz utáhne bez problému každou hru.Snad bych to zmáčknul jen při konverzi videosouborů apod.Tam nepracuje GPU,takže teplotní nárůst bude OK.Sice jsou vevnitř 2 HP,ale jen jeden ventilátorek,takže bez činnosti GPU to hravě utáhne.Nebo leště lépe mu pomoci chladící podložkou.
roman2277 píše:Taktovat GK v notebooku bych taky moc nedoporučoval.(navíc ji výrobce jěště trochu podtaktoval-proč asi?)Ale je to každého věc jak se zachová.To Ti nestačí výkon 3850tky?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů