Stala se mi takova kravina a to ze jsem v autobuse oteviral notes a nevsiml jsem si ze mi nejakym zpusobem vypadal ten "Cudl" pro odklapnuti displeje a vsiml jsem si toho az doma ze jsem ho nechal nekde v buse na podlaze. notebook ted otevru pouze za pomoci propisky. Samozrejme ntb mam v zaruce ale kvuli takovyhle kravine ho posilat do servisu na mesic nebudu. Tudiz se chci zeptat kde by se tahle kravina dala sehnat?
notebook: ASUS F3k apo12
predem diky za rady.
Nahradni dil- "cudlik" pro odklapnuti dispeje
Ten cudlik by mal byt sucastou celeho upper coveru (plast okolo klavesnice a touchpadu) notebooku nemyslim ze to menia ako samostatny diel ten ich super otvaraci system
Asi by som si pockal preistotu na ten servis a neskusal nejake vlastne opravy aby to potom este aspon uznali na zaruku .
Teda aspon ked ja som reklamoval rovnaky problem na podobnom asuse ako mas ty s rovnakym otvaranim tak cely vrchny kryt vymenili .
Asi by som si pockal preistotu na ten servis a neskusal nejake vlastne opravy aby to potom este aspon uznali na zaruku .
Teda aspon ked ja som reklamoval rovnaky problem na podobnom asuse ako mas ty s rovnakym otvaranim tak cely vrchny kryt vymenili .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .