Notebook za cca 40.000.- na práci a hry
Tak na MacBooka budeš muset k těm 40ti pár tisíců přitlačit...
myslím si, že ten 8530w s tou 8mi článkovou baterkou dá víc, než 3hodiny kancelářské práce, podlě mě by nejmíň ty 4hodiny zvládl. Já mám na T500 9ti článkovou a 6hodin s wifi kancelářské práce vydrží určitě.
Proč tak lpíš na LED podscícení? má to jisté plusy, ale i mínusy...
myslím si, že ten 8530w s tou 8mi článkovou baterkou dá víc, než 3hodiny kancelářské práce, podlě mě by nejmíň ty 4hodiny zvládl. Já mám na T500 9ti článkovou a 6hodin s wifi kancelářské práce vydrží určitě.
Proč tak lpíš na LED podscícení? má to jisté plusy, ale i mínusy...
Lenovo T500 + Ati 3650
oco1 píše:menší pozorovací úhly
s tym podsvietenie nic nema. pozorovacie uhly ovplyvnuje kvalita matrice a technologia ktorou je vyrobena (TN, IPS, PVA). na trhu mozes najst aj slabe lcd panely s LED podsvietenim a rovnako tak aj kvalitne.
HeadShoot: Dell Latitude/Precision, FSC Lifebooky a Tecry od Toshiby.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 01 led 2009 21:54, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zahlédl jsem tady SONY VAIO - nedoporučuji. Kolega si stěžuje na slabou baterku. Navíc při úplně vypnutém notebooku bych čekal, že kapacita baterie nebude prakticky klesat, ale za 3 dny tam má 20%, takže to je na nic. Volal na technickou linku a tam mu sdělili, že je to normální.
Osobně vybírám taky podobný notebook a zatím jsem nejvíce přikloněn DELLu.
Osobně vybírám taky podobný notebook a zatím jsem nejvíce přikloněn DELLu.
Ma moznost WUXGA, nebo WXGA+. To je myslim dostacujici. Nekomu by mohla vadit absence WSXGA, ale ja myslim, ze je uz jedno. Bud ti to vyssi rozliseni nevadi a vezmes WUXGA, nebo ti vadi a vezmes WXGA+ (tak velkej rozdil oproti WSXGA uz to neni).
Jinak do Precisionu uz se snad da vrazit i WUXGA RGB LED display - coz musi stacit i tem nejvetsim masochistum.
Jinak do Precisionu uz se snad da vrazit i WUXGA RGB LED display - coz musi stacit i tem nejvetsim masochistum.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“