jojo to je on , jinak asi sem uplne vylizanej ale dal sem tam display drivers a nechal sem to vyhledavat ale za nic na svete se to nechtelo najit diky moc
A200? Tak to nějak nedlabu Típni to a hoď sem https://imageshack.us/ , ať se taky pobavím.
K tomu vyhledávání.
Typ produktu - Notebook
Řada - Satellite
Řada produktů - Satellite A Series
Model - Satellite A210
Short Model No - ---Vše---
Operační systém - Windows XP
Typ ovladače - (co je zrovna zapotřebí)
Země, Jazyk - ---Vše---
To vůbec neřeš, maj v tom asi (určitě) bordel. Ono totiž A210-1AP na těch českých ofiko stránkách vůbec není, tak ti to přiřadilo nejbližší podobný model. Pokud jde o A200 - zřejmě tak označujou všechno v daném šasi (tj A200, A210 a možná i další).
NcS Sniper píše:To vůbec neřeš, maj v tom asi (určitě) bordel. Ono totiž A210-1AP na těch českých ofiko stránkách vůbec není, tak ti to přiřadilo nejbližší podobný model. Pokud jde o A200 - zřejmě tak označujou všechno v daném šasi (tj A200, A210 a možná i další).
uff tak to jsem si oddech i na tom kovovym stitku je napsany
TL62/2x1024/250G54/15WBT/DS2/L/M/B/W
podle toho sem vyvodil TL62 je ten 2,1 Turion, 2x1024 jsou ramky,250G54 je disk to 54 asi bude 5400otacek a to ostatni uz z toho asi nevyctu no tak az se dostanu na booka tak ja zkusim nainstalovat ty XPcka/SMRT VISTAM/ xD
po nainstalovani WXP system ani nenabootoval proste chvili bootoval a za chvili prd a komp se sam vypnul, takze jsem dal recovery CD a kaslu na to jeste se mi s tim neco stane....
tak jsem zpatky na vistach ale stejne bych chtel radis WXP nevite nekdo proc se mi po nakopirovani souboru WXP na disk a naslednem restartu NB vypne???
Předpokládám že instaluješ čistý XP bez zbytečných serepatiček. Pak bych doporučil zkusit je nainstalovat znova (na naformátovaný disk) nebo sehnat jiné instalační médium.
NcS Sniper píše:Předpokládám že instaluješ čistý XP bez zbytečných serepatiček. Pak bych doporučil zkusit je nainstalovat znova (na naformátovaný disk) nebo sehnat jiné instalační médium.
instaloval jsem WXP se SP1 originalni dvd a jeste stazene WXP SP3 ani jedno nefungovalo
Prohlídni si trošku forum. Možná ti uniklo, že máš v notesu SATA disk a jelikož XP normálně neobsahují patřičný driver.... Řešilo už se to asi 10 000x.