Michal27 píše:V Acer servisu blby jsou, ale jinym smerem. No tak zkusit to muzes - za to nic nedas. Kdyz te poslou nekam, tak je tam na oplatku posles taky (stejne si to zaslouzej, za hrichy spachane na sporadanych spotrebitelich).
Warp: U Dellu jo, ale ,usel by to mit osetreny (Complete Care - za 6000Kc) . To si pak s tim notebookem muzes vytrit i zadnici a daj ti novej.
Jasne, zalezi na vkusu kazdeho soudruha, ja bych to asi neuzivil, ja se chovam ke svymu notebooku jako by to byl kus brousenyho skla. ale pro netkery lidi se to asi vyplati ... i kdyz vobca ho vodtahnu do hospody, kde se vozeru jako dobytek. Zatim se nic nestalo teda ...
Shotgunman píše:Prodejce (HardEx) mi to nabizel za 6000kč, tak to sem ho poslal slušně do háje, jeden typek mi tady na forum nabizel displej za 3500kč. Ale nejspíš ho kupovat nebudu, stejně sem chtěl NB prodat a koupit něco menšího (netbook)..
No to je dost tech 6 litru u toho tvyho acera je tak pulka ceny novyho ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.