Výkonný notebook na hry, dobrý vzhled
-
- píše často
Hm...zase další čecháček z kterého mluví závist.Nemám pravdu? Místo abyste někomu poradili,tak ho hned chcete vychovávat.Doporučuji návštěvu psychologa.A hlavně mu všichni doporučujte to ošklivé Lenovo,které je kvalitou na hony vzdáleno "velké modré".IBM kvalita to už dávno není jestli Vám to nedošlo.To ta Toshiba Qosmio X300 vydrží stejně co Lenovo apod.To je totiž stále velmi kvalitní výrobce notebooků(už z 80let) než Čínani z Lenova.Navíc jak se stále dívám na štítky,tak se většina modelů stále vyrábí v Japonsku.A tam je kvalita výroby úplně jinde než v Číně,Tchaiwanu apod.Tečka.factus píše:To se mi snad jenom zdá. Big.gamer a roman2277, vy jste se museli hledat, až jste se našli.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Vy by jste se měl jít léčit, každý na tomto fóru vidí, že MSI si kupují jen puberťáci, kteří chtějí machrovat ve třídě před spolužáky a že je to nekvalitní značka s mizerným servisem, která láká právě toho puberťáka, na hezký vzhled, velký výkon, přijatelnou cenu, suprový COOL batoh a neposledně skvělou herní myš, stejně tak jako třeba Acer.
Jestli se rád vracíte do mladých let a máte potřebu obhajovat tuto značku u které určitě kvalitu nenajdete, tak budiž. Ale prosím nikomu tady nedávejte Vaše rady.
Komu není pomoci....
Jestli se rád vracíte do mladých let a máte potřebu obhajovat tuto značku u které určitě kvalitu nenajdete, tak budiž. Ale prosím nikomu tady nedávejte Vaše rady.
Komu není pomoci....
Značku MSI jsem nikdy neměl,ale model GT 735 mě zaujal.Hlavně Blu-ray (mám dost disků),rozlišením 1680x1050,designem(ne jako ten bakelit Lenovo apod.) a konstrukcí i váhou(3KG na 17ctku).A beru tyto výrobky jako vyloženě spotřební zboží.Tzn.2 roky mám klid a potom si klidně koupím nový model.Asi tak.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
kup tohle http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-13o
s kvalitou to sice nebude nějak extra , ale myslím, že to bude lepší jak to MSI...

s kvalitou to sice nebude nějak extra , ale myslím, že to bude lepší jak to MSI...

Toshiba Satellite Pro A300-1NT (C2D P8400, HD3650, 4GB, Vista Bussines)
Kvalita tam rozhodně je.Ovšem váha přes 4kg je na nošení trochu nepohodlná.cyrusc2 píše:kup tohle http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-13o
s kvalitou to sice nebude nějak extra , ale myslím, že to bude lepší jak to MSI...![]()
Roman je pako...Nemuzu si pomoct.. Cumi jen na vnejsek. To ze na MSI dali kus hliniku nema s kvalitou co delat. Nema to vnitrni magnesiovou kostru, vydrzi to prd.. To ze si Roman po vecerech lesti hlinik a je mu jedno, ze to klidne mesic smrdi v servisu, je hezky, ale normalni clovek uvazuje jinak.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často
-
Pokud vím tak u těchto "kovových" msi se konstrukce nijak nemění. Rozdíl je v tom, že na to seshora přidali nějaký kus plechu (hliník jak tady čtu, nevím) a super odolná konstrukce je na světě.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“