Problem s plynulostou hier na solidnom notebooku

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Amra

Příspěvekod Amra » 04 led 2009 21:57

Michal27 píše:Amra: Trocha ironie neuskodi, ze. Nejde o znacku,ale o GK - zadny notebook s tak vykonnou GK neni uplne tichy - pasivne chlazeny.

Máš pravdu, ale musím si rýpnout, protože mě dráždí tvůj avatar, jsi arogantní a vůbec :|

A k problému, mě to nepřipadá jako problém s přehříváním. Kdyby to bylo přehřáté tak jdou fps dolů na nehratelné hodnoty a zůstanou tak, ne krátké cuknutí. A taky si nemyslím, že by měl notebook tak špatné chlazení, ale to je jen takové nepotvrzené mrmlání.

OneOfMany

Příspěvekod OneOfMany » 04 led 2009 22:04

No aj ja si to myslim , ale co potom? Win je nanovo instalovany tak to asi nie ...

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 04 led 2009 22:05

Amra:Jj..Mas pravdu - jsem. To je jedine misto, kde muzu byt arogantni, tak toho vyuzivam. To ze odsuzuju par znacek se mi neda odpustit. Ale veskere rady myslim dobre - v zajmu lidi, kteri pak budou s tim a tim strojem pracovat. A po prozitych utrapach s multimedialnim strojem, uz jsem vuci tem, kteri je bezhlave prosazuji, arogantni.

Jinak tento problem jsem zazil a FPS nejdou rapidne dolu, jak rika Amra. Me to delalo takove cuky po dvou trech vterinach, jak throtlovala graficka karta. Zalezi jak je to nastavene v BIOSu.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

polo

Příspěvekod polo » 04 led 2009 22:15

Grafika by sa ani nepodtaktovala este som nevydel asus pri ktorom by to spravila vacsinou to maju poriesene ze sa to az vypne niekde pri 105C a do vtedi sa nedeje nic...

A znacky by som urcite neohovaral(vacsinu) hlavne ak sami mate horsiu...

OneOfMany

Příspěvekod OneOfMany » 04 led 2009 22:27

Michal27 - ano ano take nieco. A vyriesil si to nejako? Ci proste smola...

OneOfMany

Příspěvekod OneOfMany » 04 led 2009 22:28

Inak preco sa ten takt pamati zmensi pri zatazi s 800 MHz na 400 MHz? :roll:

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 04 led 2009 22:37

Polo: Ja to mel u FSC na 94C - a grafika delala ty zaseky... Na 93C to bylo OK.
Kdyz jsem mel podlozku, tak vse OK.
Proste jsem to vyresil podlozkou - delalo mi to jen v lete, ale zjistil jsem, ze podlozka je vynikajici ztisovac notebooku, tak jsem ji pak pouzival furt.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

polo

Příspěvekod polo » 04 led 2009 22:48

Pokial je to prehrievanim tak reklamace je najucimnejsia metoda...
(Pokusit sa dostat spat peniaze a kupit nieco poriadne )

Zatial by som to riesil trebars tou podlozkou ci kvalitnou chladiacou pastou...

Zaujimave ja nemam chladiacu podlozku ani lepsiu pastu ako ten shit a mam napr. momentalne 40C na CPU a 38C na GPU a notebook na dotyk pomerne chladny...V Max. zatazi mam ale takmer 60C (ked je dlhodobejsia ale cez 60C som to esty nidky nezahrial)

Osobne by som book s podobne vykonnou grafikou nekupil na hranie staci aj nieco ako HD3470 ci GE9300GS a vo vacsine notasov co to ma sa to nebude prehrievat...

OneOfMany

Příspěvekod OneOfMany » 04 led 2009 22:57

polo - ani nie, spolu sme zacali s kamosom hrat jednu hru, ona ma GF 8400 GS a vsetko ostatne vlemi podobne a bol to celkom rozdiel :O

Zpět na „Notebooky a hry“