AMILO Xi 1554 - grafika - ATI Mobility Radeon X1900
tedy jeste doplnim ze jsem porovnal s FJ CCN:CRE-110112-006, ktery stoji pod onech 49.000,- Kc
Nicmene i nejvykonejsi FJ CCN:CRE-110112-004 taky klesl pod padesat a na CZC stoji 49.900,- Kc a ma:
- take bluetooth
- a hlavne ma obrovskou vyhodu ve dvou HDD (2x 120) a tedy i RAID, ktery tohle stavi taky nekde jinde
presto si myslim ze toshiba se taky pochlapila :o)
Nicmene i nejvykonejsi FJ CCN:CRE-110112-004 taky klesl pod padesat a na CZC stoji 49.900,- Kc a ma:
- take bluetooth
- a hlavne ma obrovskou vyhodu ve dvou HDD (2x 120) a tedy i RAID, ktery tohle stavi taky nekde jinde
presto si myslim ze toshiba se taky pochlapila :o)
miklo:
- no zamiloval... ale jak rikaji jisti spoluobcani: "neni love neni laska more" :o) - tahle toshiba bude stat tak kolem 80 klacku a nad tou pouzitou grafikou vysi vice otazniku nez je treba... a pokud mam hovorit o designu - tak je to zcela jiste zajimavy kousek, nicmene ja osobne od 17 NB ocekavam velkkou klavesnici a num klavesku - a to tam jaksik evidentne chybi :o)
FloydPink:
- co vim ja, hlucny stroje jsou oba - nicmene tohle mam zprostredkovane, nemohu osobne posoudit (kazdopadne oba NB - FJ i Toshiba jsou vykonnostne hodne vybavene, takze s nejakym tim hlukem se pocitat asi musi)
- no zamiloval... ale jak rikaji jisti spoluobcani: "neni love neni laska more" :o) - tahle toshiba bude stat tak kolem 80 klacku a nad tou pouzitou grafikou vysi vice otazniku nez je treba... a pokud mam hovorit o designu - tak je to zcela jiste zajimavy kousek, nicmene ja osobne od 17 NB ocekavam velkkou klavesnici a num klavesku - a to tam jaksik evidentne chybi :o)
FloydPink:
- co vim ja, hlucny stroje jsou oba - nicmene tohle mam zprostredkovane, nemohu osobne posoudit (kazdopadne oba NB - FJ i Toshiba jsou vykonnostne hodne vybavene, takze s nejakym tim hlukem se pocitat asi musi)
no taky sem chtel koupit FS Xi 1554 ale vlastnim fs amilo 3538g (m750, 1gb ram 2x80hdd, go 6800 (3d mark 06 - 2735b) ale je to smejd vsech smejdu ... predevcirem sem si nechal vratit penize ... nejdriv mi scho¨rel hdd (mel sem tam 3 semestralni prace do skoly ... sem myslel ze me omejou) pak vymena desky (vyrobni vada ma ji 90% desek... takze se prblem nevyresil...notebook lagoval) pak mi odesel displej a nakonec mi schorela i grafarna.... co dodat .. snad jen ze pouzity plasty byli tenky jako papir, po chvili pouzivani vrzali, strasnej zvuk z reproduktoru(chrastivý zvuky)... no a pristup lidi z getronics(reklamacni stredisko)... hruza .... delali ze me idiota pritom uz mi pod rukama proslo pc a nt za bezmala 1mega.
hmm.. tak to je pech.. tohle amilo delali asi v patek odpoledne a spechali domu.. :o/
a abych jeste potesil... ATI vydala pro zmenu nove katalysty bez podpory x1900 nemluve o tom ze se nam nejak ATI rozhodla ze podporovat mobilni radeony tak jako tak nebude... proste neni nad klientsky pristup... :/
a abych jeste potesil... ATI vydala pro zmenu nove katalysty bez podpory x1900 nemluve o tom ze se nam nejak ATI rozhodla ze podporovat mobilni radeony tak jako tak nebude... proste neni nad klientsky pristup... :/
ATI zial mobility na Vistach nepodporuje (zatial), na XP len do X1800. Takze sa mozme spolahnut len na ovladace dodavane vyrobcom HW. Kazdopadne svoje Amilio 1554 by som mal dostat v najblizsich dnoch (uz cakam asi 2 mesiace . Potom sem urcite hodim svoej postrehy. Aj ked mozu byt znacne skreslene a neobjektivne, pretoze sa bude jednat o moj prvy NTB a hlavne dost vytuzeny .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“