Nic moc chytrý nejsem ohledně tohodle no jen blbá otázka, asi se nedají pripojit jen 2 NB přes wifinu co ? asi bych potřeboval AP nebo něco takoveho že ?? díky za info kuci
Co ma identicky nastavovat? Na jednom stroji da vytvorit sit typu Adhoc, nastavi jmeno, popr. sifrovani, verzi (b/g, oboji), da ji online a na druhym notu jen necha najit dostupne site a pripoji se. Aspon ja to tak vzdy delal mezi Dellem a FSC...no problemo, raggazi
kym som nekupil wireless router tak som mal nejaky cas cez adhoc zosietovane 2 notebooky a stolny pocitac koli zdielaniu pripojenia do internetu a slapalo to bez problemov.
dá se z noteboku udělat AP ? mě funguje jen klient režim
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
ja som toto riesil akurat teraz cez weekend a staci na jednom buuku len vytvorit adhoc siet a druhym notebookom sa na tuto siet pripojit, jedine co mi ale vadilo ze sa rychlost pri kopirovani nevysplhala viac ako 600 kilo za sekundu, nakoniec som to radsej vzdal a spojil to klasicky kablom kde to bolo o doooooost rychlejsie
Podle tohoto návodu jsem propojil 2 notebooky mezi sebou... Připojili se do síťě, ale nikde je nevidím - ani přes příkazový řádek s IP Pls a jad docílím toho abych dostal i na 2. ntb První je připojen přes kabel do LAN... A v záložce je zaškrtnuto sdílení internetu pro ostatní poč. v síti... Omlouvám se, ale jsem v tomto ohledu trošičku amatér Předem děkuji za rady...
nepotrebujes, melo by stacit to sdileni pripojeni nebo premostit LAN a Wifi(pokud teda nemas od ISP jen 1 IP nebo nejses za routerem)- tim vlastne udelas z notase "ad-hoc APcko"-IP adresu si to vezme jako by ten 2.notas byl primo v siti