Pavilion - jiskry z otvoru na nabíjení
Pavilion - jiskry z otvoru na nabíjení
Zdravím.
Už delší dobu musím různě kroutit s jackem v "baterce" notebooku, aby se to začalo nabíjet.
Teď jsem tam jack opět strčil a z toho otvoru vyletěly jiskry. Může se stát, že mi to poškodí notebook?
Nemůžu teď bez něj být měsíc ...
Už delší dobu musím různě kroutit s jackem v "baterce" notebooku, aby se to začalo nabíjet.
Teď jsem tam jack opět strčil a z toho otvoru vyletěly jiskry. Může se stát, že mi to poškodí notebook?
Nemůžu teď bez něj být měsíc ...
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
- píše často
No umel bych si predstavit situaci, ze prijdes s notebookem do servisu a tam ti podle ocouzeneho konektoru a spalene desky reknou, ze to zpusobilo prepeti v siti a na to se zaruka nevztahuje. A dohaduj se...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
nj...mel sis koupit business model a on.site zaruku. takhle s tim nic nenadelas a my taky ne, ten servis je jedina moznost
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
zálezi ci sa v nom chceš vrtať.
je to len urvana koncovka z dosky a moc by to poškodiť NB nemalo iba čo ti kvalitne dopali tu plochu cinu kde je..
poškodiť nie preto že okolo konektoru je volná plocha a pokiaľ ho nestočíš moc do boku tak sa o nič neopreš a neod je´´eš ale aj tak by som nedoporučoval prevadzkovať ho tak, račej jukni či tam niekto nemá podobný model a nabijaj tam.... len bat samozrejme..
normálne stačí najst niekoho kto zvláda elektroniku a má mikropajku!!!!!!, a pajkovať ten konektor naspôť.
ale o zaruku tak automaticky prídež tak to zváž.
je to len urvana koncovka z dosky a moc by to poškodiť NB nemalo iba čo ti kvalitne dopali tu plochu cinu kde je..
poškodiť nie preto že okolo konektoru je volná plocha a pokiaľ ho nestočíš moc do boku tak sa o nič neopreš a neod je´´eš ale aj tak by som nedoporučoval prevadzkovať ho tak, račej jukni či tam niekto nemá podobný model a nabijaj tam.... len bat samozrejme..
normálne stačí najst niekoho kto zvláda elektroniku a má mikropajku!!!!!!, a pajkovať ten konektor naspôť.
ale o zaruku tak automaticky prídež tak to zváž.