Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Je to samosřejmě proto, že vybírám kvalita/CENA.. Máte ho někdo ? Můžete mi říct jak se vám s ním pracuje, klady a zápory..
díval jsem se taky na nějaké testy tý grafiky X3100, chtěl bych na tom občas hrát nějakou hru, Counter strike 1.6 + source, call of duty 2, flatout 2.. Call of Duty 4 je asi utopie. díky všem
Tak tady o výkonu není řeč, to spíš ta cena. Stačí na kancelářskou práci, CS 1.6 by měl také bez problému. Nevýhoda - pochybuju o kvalitě asusu za dvanáctku, v ceně není OS..
kvalitně na tom bude o něco líp to hp, ale výkon nabídne toshiba o hodně vyšší (4500M je o víc jak 50% výkonější než x3100). Za tu cenu je to ale svělá volba. Tady stojí navíc ještě o 500 míň: https://www.ribbon.cz/satellite-l300-1am
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
tak už mám doma tu toshibu, ale když chci nainstalovat XP, tak to nenačte cd, na alze jsem četl, že XP je dělaný na IDE a nepočítalo ze SATA, co s tím? máte někdo stejnej problem?