WSX 6800
WSX 6800
Mate nekdo tento model NT? rad bych si poridil nejaky na hry a tenhle se mi zda idealni .. 7900GTX ... ale chtel bych vedez jak je na tom NT s kvalitou disleje, pouzitejch plastu ..atd... bodly by i nejaky testy (3d mark...)
FS Amilo 3438g (8reklamací=dobropis) FS NEVER MORE!!!! Umax 6800WSX T72, 2GB RAM, 7950GTX, 120+80GB HDD
Recenzy máš na notebook.cz akorát teda na 6700, ale provedení je stejný..
Jako na hry profi, ja ho mam taky v planu, jeden člověk už ho má a nemůže si vynachválit, se mrkni o dvě téma níž no ale všický tu prcaj tu značku.. / ale jako mě se moc zamlouvá, přijde mi i dobře vychytanej, jen čekam až trochu spadne cena..
Jako na hry profi, ja ho mam taky v planu, jeden člověk už ho má a nemůže si vynachválit, se mrkni o dvě téma níž no ale všický tu prcaj tu značku.. / ale jako mě se moc zamlouvá, přijde mi i dobře vychytanej, jen čekam až trochu spadne cena..
mno me by zajimalo jak moc to topi... a jak moc je s tim clovek spokojenej - tedy jeslti ma presne ten stejny model s go 7950 GTX :o)
a taky jsem zvedavy jak se ten umaxackej NB bude chovat po pulroce. Muj velice dobry pritel si poridil uz dva umaxe (verny znacce :o) a u kazdyho mel problemy - tot proc treba ja osobne srsim sirou :o)... ale jak rikam treba se to zmenilo ...
pokud mate nekdo zkusenosti, klidne napiste plusy i minusy :o)
a taky jsem zvedavy jak se ten umaxackej NB bude chovat po pulroce. Muj velice dobry pritel si poridil uz dva umaxe (verny znacce :o) a u kazdyho mel problemy - tot proc treba ja osobne srsim sirou :o)... ale jak rikam treba se to zmenilo ...
pokud mate nekdo zkusenosti, klidne napiste plusy i minusy :o)
UMAX VB 6800WSX CDT7200/2x1GB/120SATA/BL/Wifi/DVD+/-RW/
Tak abych tady neco napsal kdyz to mam doma:-)take jsme se bal a sel jsme do neznama:-))) ale myslim ze musim zaklepat:-)))) zatim si nestezuju na nic:-) mam tam i grafarnu 7950 gtx nekde mam ulozene testy 3dmarku a i kdyz to bylo o nejake bodiky menso nez na strankach ruznych testi tak to neresim neb staci trochu potaktovat a je to uplne:-))).spracovani ze mi zda super. zadne vrzani a otvira se porad stejne panty drzi a jsou pevne. za ty prachy by to sneslo treba cele hlinikove telo neb neco jineho nez plast ale i tak je plast spracovanej super. displej je taky zatim uplne v pohode i kdyz se v tom obcas vidim kdyz je du vlakem a koukam treba na film.proste zrcadlo. ale zase videho je super ,super barva atd:-))). na klavesnici se pise super je plnohodnotna klavesnice takze )).to jestli to topi, ano kdyz si na tom treba date nejakou narocnou parbu tak to cejtite ,nejvic to topi u misi na notebuku tam je to asi nejteplejsi ale staci se to chladit uplne v pohode:-)zatim jsem nepouuzil zadny taktovaci programek na grafarnu ale az pouzijiu napisu:-)))).jinak by me zajimalo jake mel ten kamos problemi z tim umaxem. ono je znamo ze urcita skupinova relace ma urcite mouchy. jajsme tenhle koupil za 55 litru a tam uz at clovek chce nebo nechce je nutna kvalita od virobce:-).dobre u tohoto notebooku je to ze si muzes krasne vindat mechaniku a hodit misto ni hadr o velikosti 60 gb:-))). je fakt ze tento notebook by snesl vedsi a rychlejsi hadr ale dostacuje taky uplne v pohode:-)prakticky neni zatim nic co me stve teda krom vydrze baterie tak je vuci grafice a vybave tothoto notebooku vedsi a taky je to znat clovek by potreboval nejakou púridavnou do tasky:-) ale to casem poridim urcite:-)tv tuner je ok funguje vse i kdyz malo kdo to stejne pouzije to by musel bejt pod visilacem aby to byl krasny cisty obras a tak stejne kazdy napoji normal antenu misto te co je k tomu davana:-).jedine co me vlastne na tomto stroji stve jsou ty chraplaky repraky po stranach neni to nic moc ale stejne clovekpouziva poradne sluchatka tak to nejak neresim -))).zatim zadna zavada tak sjem spokojen.muzu poslat fotky toho stroje a taky i test 3d marku.hodne zdaru a zadnou reklamaci,poruchu:-)
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, ale text bez odstavců je nepřehlednej pro všechny. Neučí se náhodou tenhle prvek psané komunikace už na základce?Lucason píše:Copak, máš problemy se čtěním.? rejpale..
No nic, dost OT...ale jinak s mata80 souhlasim - ta připomínka byla věcná
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Mam jeste dotaz tykajici se oznaceni NT .... v jednom obchode sem videl 6800 WXC ... (http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=62473) tak nevim jestli to neni napr verze s 7900 gtx ... a pokud ste nekdo nasel lepsi cenu tak dejte vedet ...
FS Amilo 3438g (8reklamací=dobropis) FS NEVER MORE!!!! Umax 6800WSX T72, 2GB RAM, 7950GTX, 120+80GB HDD
espero18 píše:Mam jeste dotaz tykajici se oznaceni NT .... v jednom obchode sem videl 6800 WXC ... (http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=62473) tak nevim jestli to neni napr verze s 7900 gtx ... a pokud ste nekdo nasel lepsi cenu tak dejte vedet ...
Jo, lepší cenu asi neseženeš..jako dealerskou mi na tuhle sestavu dali 44 770 Kč bez DPH..
reklamní letáky UMAXu tak tam mají všude u 6800 napsanou 7950 GTX
A ty si ten notebook koupil nebo si videl letak (ktery bejvaj chybny) a usuzujes dle toho ? Resp. http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... UMNK,6800W píšou, že je tam Video: PCI Express nVidia Go 7900GTX 512MB TAk pochybuju, že by tam dávali tu 7950 navíc si myslím, že by se to v noutu nedalo uchladit. přece jen 7950 je 2x 7900 na sobe
tento účet již není aktivní.