Nb 16-18 tis.

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

mohli mě alespoň upozornit. Máte někdo zkušenosti, kdy vám zboží z mironetu přišlo?
prostepoky
píše často

-

Příspěvek od prostepoky »

Pokud se neplatil předem, můžeš se podívat i jinde.
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

No to nem, ale teď to stornovat by bylo na pytel asi.
prostepoky
píše často

Stornovat to nemusíš, i když by to bylo slušné, pokud to ještě nevyexpedovali. Jinak si to nemusíš prostě vyzvednout na poště a koupit si to jinde. Není to sice zrovna nejslušnější ale šest stovek za ramku (víc, než sama stojí) také ne.
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

To by bylo moc troufalé. A navíc si myslim, že namontování RAMky nemohlo zabrat 1 hodinu času. Teď si to vemu, ale !!NIKDY!! z mironetu nic nekoupim.
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

3la by vystornovat ta objednávka ramky? Protože na objednávce píšou, že neni to zboží na skladě.
prostepoky
píše často

Nechápu? Nevzít si něco z pošty není nic troufalého, když si to prostě rozmyslíš. A jestli si naúčtovali peníze za práci, tak ti jí tam už dali, ne?
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

hele, jestli chceš, pošli mi do sz tvoje icq, já ti to naskenuju, jo?

edit: voni by mi to přivezli myslim DPD
prostepoky
píše často

A? Řekneš, že to nechceš, pokud si nic neplatil. Já bych 6 kil za namontování ramky za čtyři nedal.
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

Tak v pátek psali, že už je vyexpedováno, teď někde v nějakym depu u dpd. Jo a až mi příde, tak nainstaluju os a mam nechat vybít uplně baterku na doraz, jako se to dělá u mobilů? díky
Michal0ne

Příspěvek od Michal0ne »

Supr, ale já to fakt potřebuju vědět!!!!!!!!!!!!!!!!!