Problém se zvukem u nb Acer Aspire 6935
Problém se zvukem u nb Acer Aspire 6935
Zdravím a prosím o pomoc. Mám občas problém se zvukem na notebooku Acer Aspire 6935 se systémem Win Vista Home Premium. Občas se mi stane, zejména když mám spuštěno více programů, nebo více otevřených záložek v prohlížeči, že začne blbnout zvuk, buď jen takové praskání a šum, a nebo opravdu nepříjemné skřípavé zvuky. Hlavně se mi to stávalo při poslechu hudby přes přehrávač KMPlayer, ale i pře Windows Media Player. Vždy pomohl jedině restart. Nyní jsem odinstaloval DivX a nainstaloval novou verzi KMPlayeru a zdá se že to funguje bez problémů. Abych nezapomněl, zkoušel jsem jak ovladače od Aceru, tak i přímo ze stránek Realteku (www.realtek.com). Máte někdo podobnou zkušenost? Díky za reakce.
přesně tak,nejnovější drivery fungujou ok,subwoofer šlape v pohodě a žádné "cizí" zvuky neslyšet.Nemám ale instalované žádné balíky kodeků ani kdovíjaké přehrávače. Kodeky si nainstaloval BSPlayer který hraje jako málokterý a na stream mám VLC...no a žádný problém..samozřejmě odinstalovaný Acer Arcade-nemám rád překvapení
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno