Norton Internet Security 2007 - Antivirus je deaktivován

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Brichoni

Norton Internet Security 2007 - Antivirus je deaktivován

Příspěvekod Brichoni » 24 dub 2007 11:23

Dobrý den přeji,

chtěl bych se zeptat, zda-li neměl někdo v poslední době problém s programem Norton Internet Security 2007, resp. přesněji s programem Antivirus, který je nedílnou součástí této aplikace?

O co se jedná? Jedná se o to, že antivirus po provedení update se záhadným způsobem sám deaktivoval a nic mi nepomohlo k tomu, abych ho opět aktivoval (výsledkem mé snahy bylo to, že po provedení RECOVERY se můj notebook Acer 4602WLMi úplně zablokoval... 1 měsíc po opravě...).

Bohužel verze jako taková je italská, ale v tom by problém neměl být, páč je to stejné, jako kdybych měl italskou, či anglickou resp. českou verzi, tak všechny programy by měly být stejné, nebo se v tom "strašně" mýlím??? :roll:

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 24 dub 2007 14:07

to preto, ze ten norton antivirus k novym notebookom je dodavany s licenciou len na par dni (vacsinou 60).

Brichoni

Příspěvekod Brichoni » 24 dub 2007 15:31

Heh, ale ja nemluvil o tom, ze bych ho mel koupeny soucasne s notesem a vubec, kdyz se podivas na typ meho notase a verzi Nortona, tak asi tezko v te dobe jsem mohl mi tuto versi.

Jedna se o plnou verzi s predplatnim na 365, resp. 360, dni... zadna OEM verze ci neco takoveho..

Mas tuto verzi??? asi ne... diky

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“