Výkon XP
-
- guru
Díky, já tu ikonu baterky mám, ale pořád nechápu kde je nastavení výkonu. Např.: MSI GX620X - Ovládací panely - Možnosti napájení - Vysoký výkon. Když kliknu na tu ikonu baterky můžu si vybírat max mezi: Vždy zapnuto, Maximálně nabitá baterie, Prezentace, atd... Chci si prostě vybrat mezi nizkým a vysokým výkonem.
-
- guru
kiposukjange píše:Mám pocit že ten Vysoký výkon jde jen tehdy když máš noťas v zásuvce, pokud jedeš na baterii tak to nejde.
Mas spatnej pocit

Vistama to neni, mam Visty... Vcera jsem si tam daval XP a po zjisteni ze si tam nainstaluju jen snad ovladace na Bluetooth, jelikoz vyvojari nejspis nepredpokladali, ze bych na tenhle NB cpal XP, tak jsou ovladace kompatibilni jen s Vistama... Takze sem tam nenainstaloval ani SMC, takze je logicky ze ECO na XP nejde... Teda me...
xp tohle nemají, potřebuješ nějakou utilitu navíc (pokud se pletu, opravte mě). Dell třeba předinstalovává jako součást Dell Control Pointu "Power Manager", kde si můžeš nastavit schémata pro různou spotřebu/výkon.
nebo na to taky můžeš jít přes hardwarový profily, což je kapku míň uživatelsky příjemný řešení (počítá to s rebootem pro změnu profilu)... ale šlo by to. popis je tady: http://support.microsoft.com/kb/308577/cs
nebo na to taky můžeš jít přes hardwarový profily, což je kapku míň uživatelsky příjemný řešení (počítá to s rebootem pro změnu profilu)... ale šlo by to. popis je tady: http://support.microsoft.com/kb/308577/cs
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
...Power Manager
No skus utility od vyrobce notebooku, ASUS dava Powergear, ACER Empowering atd... Nebo alternativy Notebook Hardware Control a RightMark CPU Clock Utility.
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“