nestandardní odběr-nestandardní poskytování,to pak ale téměř stoprocentně je chyba u poskytovatele a vy se trápíte zbytečně...
v každém paneláku bejvávaly telefonní přípojky,to je takový problém kontaktovat "bluetone" nebo O2?
wifi router prideluje (?) nesmyslnou IP, proc?
...a nestandardní panelák (bývalej hotel). takže bez přípojek. ale konkurence je na dohled! ještě pár týdnů a už snad bude stabilní kabelovka.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Já bych to viděl na vyzkoušení jinýho routeru / WiFi routeru, nebo co to je...
Měl jsem doma ADSL modem/router s WiFi a šel do kytek...
Prvně přestal přidělovat z DHCP IP na kábl, pak fungovala na káblu jen pevná IP (WiFi v pohodě) a pak se stejnej problém začal objevovat i na WiFi a i ta se pak chovala prapodivně...
Reklamace -> výměna za novej kus, v servisu řekli, že už je neopravitelnej.
(mimochodem, měnili mi kvůli tomu desku na noťasu... byl jsem první, kdo to postřehl, a dělalo to jenom mně, tak jsem si myslel, že to bude deskou, shododou okolností přidělování blblo totiž i jinde, kdo ví, v čem to přesně vlastně bylo, ale ten modem/router byl 100% odvařenej)
PS: možná ještě pomůže http://www.jiribrejcha.net/index.php/2007/09/windows-vista-spatne-ziskava-adresu-z-nekterych-dhcp-serveru/
Ale asi máš XP...
Měl jsem doma ADSL modem/router s WiFi a šel do kytek...
Prvně přestal přidělovat z DHCP IP na kábl, pak fungovala na káblu jen pevná IP (WiFi v pohodě) a pak se stejnej problém začal objevovat i na WiFi a i ta se pak chovala prapodivně...
Reklamace -> výměna za novej kus, v servisu řekli, že už je neopravitelnej.
(mimochodem, měnili mi kvůli tomu desku na noťasu... byl jsem první, kdo to postřehl, a dělalo to jenom mně, tak jsem si myslel, že to bude deskou, shododou okolností přidělování blblo totiž i jinde, kdo ví, v čem to přesně vlastně bylo, ale ten modem/router byl 100% odvařenej)
PS: možná ještě pomůže http://www.jiribrejcha.net/index.php/2007/09/windows-vista-spatne-ziskava-adresu-z-nekterych-dhcp-serveru/
Ale asi máš XP...
HP Compaq 6510b (GR692EA) - Intel Core 2 Duo 2 GHz, 4 GB DDR2 667 MHz, Intel 965 Express, 500GB 7200 ot./min. SATA, Windows 7 Pro 64bit
jj, mám xp, ale díky, link se může hodit.
no, jestli se mi podaří zjistit, čím konkrétně to bylo, rozhodně se tady o tu informaci podělím.
no, jestli se mi podaří zjistit, čím konkrétně to bylo, rozhodně se tady o tu informaci podělím.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“