Koupil jsem si tento notebook a mam tam Win XP SP2 64bit. Rozchodil jsem všechno kromě infraportu a webky (a taky eco a turbo, ale to nehodlam používat). Nevíte jak to zprovoznit nebo kde stáhnout ovladače? Na tu webku je potřeba nějakej soft či co?
A ve správci zařízení mam ještě jedno neznámé zařízení, a to: Intel(R) ICH9M LPC Interface Controller - 2919 a to jaksi taky netušim co to je. Za všechny rady předem dík. Valtr
MSI GX620 - infraport a webka
Jestli Ti nefunguje ovladač ani po stažení ze stránek MSI,tak na XPčkách jsi bez kamery.Jiná odpověď není.PS:není zase takový problém tu Vistu totálně tuningovat.(aby běhala jako XP)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Klidně bych tuningoval, ale nejbližšího půlroku na to nebudu mít čas a nechci se tím ted'ka zabývat. Tak už se mi to povedlo tu webku zprovoznit. Zkoušel jsem to jako předtím a ted' to najednou funguje. Navíc nevim kterej to je ten ovladač na jejich stránkách, ale ten co mam já je z přiloženýho cd. Tak ted' už jen ten infraport, ale přežiju to i bez něj
Já jsem tam měl XP 64-bit a všechno mi fungovalo (kromě tý webky, ale to jsem tomu nevěnoval zas takovou pozornost). Měl jsem radost jak mi hezky šlapou 4GB ramky, ale po tom co jsem zjistil že na 64-bitovej systém nejde nainstalovat .NET Framework, tak jsem přešel na 32-bitovej a tam jdou ramky jen 3GB a trošku bych řekl, že to je i znát :/ Ale co se dá dělat z 512 MB to je i tak pěknej skok