Lenovo N500
pokial myslis rozdiel medzi T5800 a T3400, ktore sa davaju u nas do N500 tak tych rozdielov je tam viac. okrem frekvencie (2,0 vs 2,16GHz), FSB (800 vs 667MHz) a L2 cache (2 vs 1MB) ma core2 navyse aj setriace technologie Dynamic Bus Parking (pri podtaktovanom cpu sa znizuje spotreba chipsetu) a Deeper Sleep (znizenie spotreby procesora v idle) a technologiu Dynamic Acceleration, ktora zvysuje frekvenciu o 200MHz jedneho z jadier pokial to druhe je idle.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- občas něco napíše
provedeni řekl bych konzervativnější vzhled ale bytelný a pevný. model 4233-3BG tj. Intel T3400, Grafika Intel X4500 sdilena, výdrz baterie fakt dobrá okolo 3h, ptej se nevim co by te konkretne zajimalo. nemam to na nejaky paření her takze staci a jsem spokojenej za ty penize i s OS za trinactkeet píše:ahoj, až ho budeš mít, tak prosím napiš první dojmy z provedení
Jaký budeš mít přesně model? Díky
Good notebook
Za ty peníze je to opravdu dobrý noťas. Vybíral jsem mezi značkama HP, Asus a Dell. Do 14ti tis. je to dobrá koupě
stále zapnutá fce fn
Zdravím, můžete mi poradit jak vypnout funkci fn? při psaní třeba i mě píše 5 místo o aniž bych zmáčkl fn, nikde sem nastavení fce fn nenašel
Vypni si numlock. Bude to zmacknuti Fn + dalsi klavesy.
Edit: Je to klavesa Delete, cerveny napis NmLk.
http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=NT328n-08
Edit: Je to klavesa Delete, cerveny napis NmLk.
http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=NT328n-08
Naposledy upravil(a) zivan dne 11 led 2009 14:27, celkem upraveno 2 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- občas něco napíše
Zitra mi tenhle mazlik prijde http://lenovo.mironet.cz/lenovo-thinkpa ... s+dp89135/ tak napisu prvni dojmy:o) tesim se na neho.
Mel prijit dneska ale Mironet a jeho "garance data dodani" selhal na plny care (pekne me nasr...stvali)
Potrebuju se poradit. Mely by tam bejt Win Vista Bussines ... mam to downgradovat na XP nebo nechat Visty? Prvne sem byl pro downgrade rozhodnuty, ale zas Bussines Visty fici na 64bit ... nejsem takovej odbornik, ale rekl bych ze bude vyhodnejsi mit 64bit Visty (radne osekany bez aera a dalsich konin) nez 32bit XP. (procesor 64bit podporuje...co sem koukal na intelacky stranky)
Teda pokud mi neprijdou recovery disky tak se na to vykvaknu uplne. Pokud prijdou....no nevim co vy na to?
Mel prijit dneska ale Mironet a jeho "garance data dodani" selhal na plny care (pekne me nasr...stvali)
Potrebuju se poradit. Mely by tam bejt Win Vista Bussines ... mam to downgradovat na XP nebo nechat Visty? Prvne sem byl pro downgrade rozhodnuty, ale zas Bussines Visty fici na 64bit ... nejsem takovej odbornik, ale rekl bych ze bude vyhodnejsi mit 64bit Visty (radne osekany bez aera a dalsich konin) nez 32bit XP. (procesor 64bit podporuje...co sem koukal na intelacky stranky)
Teda pokud mi neprijdou recovery disky tak se na to vykvaknu uplne. Pokud prijdou....no nevim co vy na to?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“