Zdravim, uvazujem nad kupou nejakeho Thinkpadu (R400, R500, SL...) a rad by som si precital zopar nazorov od uzivatelov, ktori maju taketo NB, ze ci sa to oplati.
V porovnani s inymi NB od ASUSu napriklad su drahsie a maju slabsie parametre. V com je ich vyhoda? Dost ludi v sekcii o vybere notebooku pise o Thinkpadoch ze su najlepsie, ale z toho co tu citam az taky pocit nemam.
*napr. pozeram ze dost uzivatelov ma problem s WIFI,
*niekto tiez napisal "Koupil jsem r500 a mam v leve casti klavesnice trampolinu" - to je u tych NB taka vyrobna vada alebo co?
*tiez som si tu niekde vsimol nieco o "vylestenych" tlacitkach po case pouzivania a pod.
*A co sa tyka toho vystuzenia tak SLka to aj tak nemaju takze mi akosi unika, preco vesina ludi preferuje tieto NB, ked je na nich tolko zasadnych chyb.
Takze prosim uzivatelov, ktori maju NB Thinkpad aby napisali nejake skusenosti, ci su spojoni a tak.
Nerad by som zaplatil povedzme 30 tisic za NB s 2GB ram, 250 diskom, vypadavajucim WIFI, nekvalitnou klavesnicou a pod., ked za rovnaku cenu mozem mat 4GB RAM, lepsiu gravicku, HD a zrejme aj stabilnejsie Wifi.
Ak sa mylim tak ma prosim opravte, rad by som totiz kupil kvalitny NB, ale z toho co som sa doteraz docital mi az take kvalitne nepripadaju.
NAZORY UZIVATELOV Thinkpad
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“