WIFI nejede internet!prosím o radu...
WIFI nejede internet!prosím o radu...
Ahoj.Dnes jsem si koupil Wifi router Asus wl-520gc,připojil jsem internetový kabel(Netbox) do portu WAN a stolní pc do portu Lan1.Poté jsem nainstaloval router programem snadná instalace(EZ setup wizard) a dal vše na automatiku.Po té jsem našel na notebooku svoji sít a připojil se bez problémů,Ale nejede internet od poskytovatele ani ve stolním pc ani v notebooku,tak nevím.Poradte prosím...Děkuji moc!
Prosím......
Dobrý den, mám podobný problém, koupil jsem si wifi router d-link di-524up a nejde mi net na noteboku(ACER Travelmate 5520G - bezdrátová síťová karta broadcom 802.11g). Máme doma dva stolní Pc, tažený z routeru kabelem a bez problému jedou, pak máme dva další noteboky ACER oba Intel a jedou tež, jen můj nejede. Buď se internet pustí a hrozně kolísá rychlost i signál, přitom router je cca 2 metry od notasu a to není ani přes zeď a nebo jede, ale zasekne se a zablokuje spodní lištu se startem, hodinami apod. pak pomůže jedině vypnout wifi. Pak jsou výjimečný chvilky, kdy se chytne, pustím si icq(qip), skype, něco na netu a on chvíli běží, pak ale vše vypne nebo opět zamrzne.
Nevíte někdo co s tím, jestli je to v nastavení? Nebo třeba špatný wifi v noteboku?Poraď te prosím...
Jestě jsem tam dal nejnovější ovladače na síťovou kartu, koukal jsem na nastavní IP, bránu, masku, vše Ok. Zkoušel jsem ping, též ok.
Nevím si rady.
Všem dík
Nevíte někdo co s tím, jestli je to v nastavení? Nebo třeba špatný wifi v noteboku?Poraď te prosím...
Jestě jsem tam dal nejnovější ovladače na síťovou kartu, koukal jsem na nastavní IP, bránu, masku, vše Ok. Zkoušel jsem ping, též ok.
Nevím si rady.
Všem dík
Todle jsem taky řešil ale u routeru TP-LINK...musíte nastavic MAC CLONE!!Tady je návod http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=16367
HP Compaq Presario CQ60-120ec+TP LINK WR542G Wi-Fi router.
Dej si ve stolním compu Start-spustit...tam napiš:cmd Naskoči ti černa tabulka,tam napiš ipconfig/all a vyjedou ti info o tvojim netu atd.Někde tam je MAC(fyzicka adresa)..tu si přesně celou opiš někde třeba na papír.No a pak si v internet.prohližeči(v notebooku) dej 192.168.1.1(podle toho jakou mate přednastavenou u svojeho routeru) a pak si tam najdi Network-MAC Clone.A přepiš to čislo
HP Compaq Presario CQ60-120ec+TP LINK WR542G Wi-Fi router.